NIKADA SE TOGA NISAM RIJEŠILA: Slađa Alegro ima jednu traumu iz djetinjstva

Show
NIKADA SE TOGA NISAM RIJEŠILA: Slađa Alegro ima jednu traumu iz djetinjstva
.

Pjevačica Slađa Alegro, nakon duge borbe za potomstvo, ovog ljeta ostvariće se u ulozi majke, a sada se i sama prisetila svog djetinjstva i otkrila koji strah ni danas nije usjpela da iskorijeni.

"Joj, strah od vode. Imam traumu još iz djetinjstva i vučem je i danas. Na moru ćete me vidjeti da se čvarim na plaži, a da u vodu uđem dva puta ili nijednom. Nažalost, nikad se toga nisam riješila", rekla je Slađa.

Ona se uveliko priprema za ulogu majke i priznaje da u djetinsjtvu ona i njena porodica nisu imali sve, ali da su živjeli divno.

 

☀️ #myvacation #sladjaallegro #pregnancywoman #6months

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

"Djetinjstvo mi je bilo divno. Iskreno, imala sam divnu porodicu, sestru koju i dan-danas volim i kao sestru i kao svog najboljeg prijatelja. Nismo imali puno, ali smo imali sve. Prijatelje iz djetinjstva čuvam i dan-danas, a i oni mene. Najdraži dio mog odrastanja su odlasci na selo sa babom i dedom, svake godine sam jedva čekala i letnji i zimski raspust. I dan-danas sa suzama u očima i sjetom setim se tog doba. Bavljenje folklorom je takođe jedan nezaboravni dio mog života", jasna je bila Slađa.

Ne propustite