Elegancija je ključna

Moda i ljepota
Elegancija je ključna
Jako je bitno da da pronađete svoj osobni stil i da odjevne kombinacije nosite što bolje možete. U većini slučajeva presudniji je način na koji nosite vašu odjevnu kombinaciju.

Kako biste izgledale elegantno i profinjeno jako je bitno da imate izgrađen stil. Bez obzira što novi trendovi stalno dolaze, vaš stil je vječan. Jako je bitno da da pronađete svoj osobni stil i da odjevne kombinacije nosite što bolje možete. U većini slučajeva presudniji je način na koji nosite vašu odjevnu kombinaciju. Samouvjerenost i stav vas čine osobom koju će drugi primjetiti.

U nastavku pročitajte neka od modnih pravila kako biste postigli eleganciju vašeg stila:

1. Jednostavnost
Ne trebate pretjerivati s odjećom, modnim dodacima ili make-upom da biste izgledali elegantno. Dovoljan je jedan 'statement' komad odjeće koji izgleda profinjeno i to je sve što vam treba. Sve ostalo ovisi o vašem stavu.

2. Nosite samo ono što vam pristaje.
Pronađite odjeću koja će odgovarati vašem tipu tijela i tek onda ćete moći izgledati elegantno. Nemojte kupovati odjeću koja nije za vas, čak ni ako je na rasprodaji.

3. Klasični komadi
U svakom ženskom ormaru mora se nalaziti barem jedan klasični komad koji je oličenje dobrog i profinjenog stila. Mala crna haljina, biserna ogrlica ili salonke samo su neki od primjera bezvremenskih komada čija popularnost ne blijedi.

4. Kvalitetna torba
Uz dobru torbu svaki stil može izgledati elegantno i neobično. Ne mora to biti brendirana torba, već kvalitetni komad koji će spasiti svaku kombinaciju.

5. Samopouzdanje
Vaš stav i samopouzdanje su najbitniji kada je riječ o elegantnom odijevanju. Naime, uzalud vam sav trud oko odjeće ako se ne osjećate ugodno u vlastitoj koži. Budite sigurni u ono tko ste, a ne u ono što nosite.

6. Neutralne boje
Crna i bijela su „must have“ i naprosto neizbježne kad je riječ o sofisticiranom stilu. Naravno, to ne znači da ne smijete nositi uzorke i šarene boje da biste izgledali elegantno, ali imajte na umu da neutralne boje moraju prevladavati.

 

 
 

Ne propustite