Svi joj govore da se upropastila operacijama: A ona je presrećna jer sada liči na NJEGA

Show
Svi joj govore da se upropastila operacijama: A ona je presrećna jer sada liči na NJEGA
.

Ova poznata brineta samo je jedna u nizu onih koji su otišli predaleko, izobličili se od silnih estetskih zahvata, pa sada više liče na nekog drugog nego na sebe.

Ne smeta joj što liči na Majkla Džeksona
Rijaliti zvijezda Šarlot Krozbi (27) navikla je već na zlurade komentare onih koji joj prigovaraju što se izobličila bespotrebnim estetskim zahvatima. Ipak, to što Šarlot nema mjeru nije najviše uznemirilo njene pratioce, već to što ona sada, kako kažu, nevjerovatno liči na pokojnu zvijezdu Majkla Džeksona.

Nema namjeru da prestane s operacijama
Poznato je već šta je Majkl učinio od sebe pokušavajući da izblijedi ten i promijeni lični opis, ali Šarlot to nimalo ne smeta. Njoj je, naprotiv, vrlo drago što je porede sa kraljem popa.

slika
– On je legenda, a ako vas već porede s nekim, zar ne biste željeli da bude Majkl Džekson – rekla je sva ponosna Šarlot i dodala kako će mu se jednog dana odužiti i izvijesi njegov čuveni hod po Mesecu.

slika1
Ona je prethodno priznala da estetska hirurgija može biti mač sa dvije oštrice, ali da je i te kako otvorena za uvećanje usana, tetovaže obrva, botoks i korekcije nosa, što i nije teško primijetiti.

 

Michael Jackson photo on stranger in moscow music video #michaeljackson #kingofpop #2018

A post shared by Started at 23/03/2018 ❤️❤️ (@michaeljacksonfanforever2000) on

I dok fanovi mole Šarlot da odmah prestane sa operacijama jer je već sada otišla predaleko, ona nema namjeru da se zaustavi.

(Daily Mail)

Ne propustite