PORE NA VAŠEM LICU ĆE NESTATI ZAUVIJEK: Potreban vam je samo ovaj sastojak koji imate u svojoj kuhinji

Praktična žena
PORE NA VAŠEM LICU ĆE NESTATI ZAUVIJEK: Potreban vam je samo ovaj sastojak koji imate u svojoj kuhinji
.

Ljudi se često susreću sa problemm velikih pra na svom licu. Srećom, postoje jednostavni lijekovi koje možete napraviti kod kuće za zatezanje pora i uz pomoć kojih će vaše lice izgledati meko i ponovo glatko. Najbolja stvar je da su ovi lijekovi napravljeni od 100% prirodnih sastojaka.

Dakle, ovdje su neki prirodni lijekovi koji mogu učinkovito učiniti vašu kožu mekom i ponovo glatkom:
Soda bikarbona pasta
Napravite pastu miješanjem 2 žlice sode bikarbone s 2 žlice vode. Zatim nanesite na lice. Neka pasta odstoji oko 15 minuta , a zatim operite lice hladnom vodom.
Mješavina ružine vodice, limuna i krastavca


 
Oguliti krastavac i onda ga izgnječiti. Stavite ga u posudu, dodajte nekoliko kapi limunovog soka i žličicu ružine vodice, a zatim dobro miješati. Stavite preparat na čistu krpu. Savijte platno i početi sa nanošenjem na lice. Završi pranjem lica hladnom vodom.
Maska od bjelanaca
Možete napraviti vlastitu prirodnu masku za lice kombinacijom dva bjelanca i nekoliko kapi limunovog soka. Ostavi masku na licu nekoliko minuta dok se ne osuši. Zatim isperite lice hladnom vodom. Ova prirodna maska ima sposobnost za uklanjanje mrtve kože i ulja i zategnut’ će pore kože u isto vrijeme.

Ne propustite