Odveo me je u Melanijinu sobu, osjećala sam krivicu! Ovo je ispovijest Trampove ljubavnice (VIDEO)

Show
Odveo me je u Melanijinu sobu, osjećala sam krivicu! Ovo je ispovijest Trampove ljubavnice (VIDEO)
.

Bivša Plejboj zečica Karen Mekdugal tvrdi da je bila u ljubavnoj i sek*ualnoj vezi s Donaldom Trampom. U ekskluzivnom intervju za CNN otkrila je detalje njihovog odnosa koji su započeli 2006. godine.


Izjavila je da su sek* bez zaštite imali već pri prvom susretu, a ona je nakon toga u suzama otišla kući jer joj je Tramp nakon toga ponudio novac.

"Rekla sam mu da ja nisam jedna od takvih djevojaka i da me je jako povrijedio, a on mi je na to odgovorio da sam ja zaista posebna", rekla je 46-godišnja Karen u televizijskom intervju. I dok Bela kuća negira ovu aferu, Karen tvrdi da ju je Tramp jednom prilikom odveo i u svoj stan u Tramp Taueru gdje je živio sa suprugom Melanijom i pokazao joj je njihove odvojene spavaće sobe.

 

#TBT #PB #Sailor #model #photoshoot #memories!!

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

"Jedva sam čekala da napustim taj stan, osjećala sam nelagodu dok sam hodala sobom žene koja mu je nedavno rodila dijete. Znala sam da radim nešto loše, a kad sam ušla u njihov dom osjećala sam neprijatnost."

 

All #AMERICAN!! ????????????????????????

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

Mekdugal je izrazila žaljenje zbog te afere i kaže da osjeća krivicu i iako je sva ta osjećanja imala i kad je počela aferu s Trampom ipak nije raskinula s njim, već su nastavili svoju romansu sljedećih deset mjeseci, a Tramp joj je poklonio i stan u Njujorku.

 

Before my “checkup” yesterday!! ????????

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

"Žao mi je zbog toga, osjećam krivicu i žao mi je", rekla je u intervju i dodala:

 

"Ali u to vrijeme bila sam drugačija djevojka, htjela sam zabavu. Bila sam jedna od Plejboj zečica. Nas dvoje smo imali stvarnu vezu i ta osjećanja su bila stvarna."


Trampa opisuje kao šarmantnog i harizmatičnog, a bila je česta gošća Trampovih privatnih zabava i upoznala je njegovu djecu.

Ne propustite