TUŽNO JE NA ŠTA JE SPALA NEKADA VELIKA ZVIJEZDA JUGOSLAVIJE: Ušla u Zadrugu i to za bijedne pare

Show
TUŽNO JE NA ŠTA JE SPALA NEKADA VELIKA ZVIJEZDA JUGOSLAVIJE: Ušla u Zadrugu i to za bijedne pare
.

Bebi Dol se pridružila takmičarima "Zadruge" gdje će u narednom periodu zaraživato honorar od 500 eura sedmično, što je dosta manje  u odnosu na druge učesnike.

Nekada velika zvijezda Jugoslacije već godinama ne može da živi od muzike, pa su rijaliti emisije postali njen glavni izvor prihoda. 

Pjevačica je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko takvih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svjetlu, najčešće negativno. Njoj to, po svoj prilici, i nije važno, čim je po ko zna koji put pristala da uđe u rijaliti show. Mada, kako smo saznali od ljudi iz njenog okruženja, Bebi je na lično insistiranje postala učesnik „Zadruge“.

bebi1

Ona je u tom show programu vidjela jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se već izvjesno vrijeme bori, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac hitno potreban. 

Bebi i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac prije nekoliko mjeseci izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su sada prinuđeni da žive kod pjevačicine majke. Osim toga, pjevačica ima i drugih dugova koji su se nagomilali, pa je zbog toga morala da pristane na minimalan honorar od 500 evra sedmično, kao i na uslov da se ne takmiči za glavnu nagradu od 50.000 eura.

 

 

 

Ne propustite