PUTINOVI "NOĆNI VUKOVI" SU KRENULI KA BIH: Prije toga su svratili na jedno mjesto, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU (FOTO)

Bosna i Hercegovina
PUTINOVI "NOĆNI VUKOVI" SU KRENULI KA BIH: Prije toga su svratili na jedno mjesto, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU (FOTO)
.

Ruski bajkeri krenuli su ka Banjaluci, a očekuje se da u popodnevnim satima na graničnom prelazu Rača uđu u našu zemlju.

Noćni vukovi su započeli svoju misiju obilaska manastira. U toku dana su obišli manstir Velika Remeta na Fruškoj gori i manastir Grgeteg.

nocni-vukovi-foto-lola-djordjevic-5-830x0

Iako je njihov dolazak u nekoliko navrata kritikovao ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, čini se kako će ipak preći granicu naše zemlje.

Mnogi su ih prozvali nacionalnom opasnošću, a sada je Aleksandar Radović, jedan od članova grupe koji će biti u ekipi za "Avaz" kazao kako ništa od navedenog nije tačno.

- Kakav terorizam, kakvi ratovi, kakve gluposti! Ne znam zašto se tolika pompa digla oko nas. Napravili su od muhe slona. Dolazi nekoliko ljudi iz Rusije iz kluba, iz pravoslavne crkve, dvije žene. Idemo da položimo vijence i to je to. Ništa drugo. Kakav Dodik, kakve gluposti - kaže Radović.

Podsjetimo, vođama najvećeg bajkerskog kluba u Rusiji "Noćni vukovi" institucije u Sarajevu zabranile su ulaz jer ih smatraju opasnim po nacionalnu sigurnost. 

 

Ne propustite