SKRIVENE PUTINOVE PORUKE: Pojavio se na glasanju sa CRVENOM kravatom, a tek OVA poruka NA PRSTU! DA LI JE OVO SLUČAJNO?

Svijet
SKRIVENE PUTINOVE PORUKE: Pojavio se na glasanju sa CRVENOM kravatom, a tek OVA poruka NA PRSTU! DA LI JE OVO SLUČAJNO?
.

Rusi u nedjelju glasuju na predsjedničkim izborima na kojima se očekuje slavodobitna pobjeda Vladimira Putina koji je na biračkom mjestu u Moskvi rekao da će biti zadovoljan svakim rezultatom koji će mu omogućiti četvrti mandat.

Odgovarajući na pitanje kakav bi ga rezultat zadovoljio, ruski predsjednik je rekao: "Svaki koji mi daje pravo na obnašanje predsjedničke dužnosti".

"Siguran sam u program koji nudim zemlji", dodao je, u crnom odijelu i s tamnocrvenom kravatom, na biračkom mjestu br. 2151, u prostorijama Znanstvene akademije u Moskvi, gdje je već glasovao zadnjih godina.

Ankete pokazuju da Vladimir Putin, budući da nema ozbiljnijeg protukandidata, dobiva oko 70 posto glasova, što će mu omogućiti ostanak na vlasti do 2024. i potvrdu statusa prvog i najmoćnijeg čovjeka u Rusiji koju je zadnjih godina vratio na međunarodnu pozornicu.

Više od 107 milijuna birača pozvano je u nedjelju na birališta diljem te najveće zemlje svijeta. S obzirom na vremensku razliku, birališta su već u subotu navečer i tijekom noći otvorena u Sibiru i na krajnjem istoku.

Putinu, kojemu je 65 godina, ovo bi bio četvrti mandat, više od 18 godina pošto ga je prvi ruski predsjednik Boris Jeljcin izabrao za svog nasljednika.

Po anketi javnog instituta VCIOM-a, kandidat Komunističke partije Pavel Grudinjin dobiva 7 posto glasova, a ultranacionalist Vladimir Žirinovski 5 posto, ispred liberalne novinarke Ksenije Sobčak (1-2 posto), dok ostali kandidati osvajaju zanemarive rezultate.

Glavni politički protivnik Kremlja, Aleksej Navaljni isključen je iz utrke pošto je izborno povjerenstvo odlučilo da se ne može kandidirati zbog sudske presude za pronevjeru javnog novca, za koju on tvrdi da je 'maslo' vlasti.

Oporbeni čelnik je već u nedjelju ujutro na Twitteru objavio videosnimku na kojoj se, tvrdi, vidi kako se zatrpavaju glasačke kutije na biračkom mjestu na ruskom krajnjem istoku.

Na izborima će presuditi odaziv birača, pa je Kremlj u kampanji učinio sve ne bi li pokrenuo birače, napose "Putinov naraštaj", mlade koji prvi put izlaze na birališta i koji su se rodili kada je Putin došao na vlast.

Premda trovanje Sergeja Skripala i njegove kćeri u Velikoj Britaniji najvjerojatnije neće utjecati na glasovanje Rusa koji su navikli na kritike koje Zapad upućuje Moskvi, moglo bi dati ton idućem mandatu Vladimira Putina koji bi mu trebao biti i zadnji ne bude li dirao ustav, kao što je obećao.

Ruski predsjednik gotovo i nije vodio kampanju, zadovoljivši se dvama dvominutnim nastupima na koncertima potpore i ignorirajući televizijske debate.

Putin je nosio crvenu kravatu. Crvena kravata simbolizuju dominantnost, strast i senzualnost. Nose je hrabre osobe, grlate i one koje imaju snažnu ličnost.

Obično su takvi muškarci uspješni i u centru pažnje. Oni su predvodnici, jer imaju veliki ego. Žive punim plućima i uvijek dobijaju ono što žele.

Međutim, pored ove skrivene poruke, na društvenim mrežama su mnogi protivnici Putinove vladavine, ali i njegovi fanatici najviše obratili pažnju na jednu fotografiju sa glasanja. Radi se o momentu u kom je Vladimir Putin na glasanju spontano obrisao ugao svojih usana, ali naravno, tviteraši u ostali uticajni korisnici društvenih mreža su prvo primijetili da se radi o srednjem prstu.

tan2018-3-18854579111-830x0

Ne propustite