SVI DETALJI PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: 'Znam kada i kako lopov ušao', otkriveno i KOME JE PRIPADAO UKRADENI PIŠTOLJ!

Show
SVI DETALJI PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: 'Znam kada i kako lopov ušao', otkriveno i KOME JE PRIPADAO UKRADENI PIŠTOLJ!
.

Iz kuće Saše Popovića, suvlasnika i direktora “Granda”, u naselju Bežanijska kosa zasad neidentifikovani lopovi ukrali su nakit vrijedan 100.000 eura i legalan pištolj s kutijom metaka.

Pištolj, kako je Saša Popović otkrio u iskazu koji je dao policiji, pripada njegovoj supruzi Suzani Jovanović i registrovan je na nju.

Upravo ona je, kako je prvi čovjek muzičke imperije ispričao nadležnima nakon pljačke, pozvala policiju 8. marta u ove godine jer je, kako je on objasnio, “prva došla kući i vidjela da su razbacane stvari iz regala u spavaćoj sobi. Tu je i bio sef”, piše Blic.rs.

U sefu su se nalazile Suzanina i Sašina burma, nakit i skupocjeni satovi.

Kada je policija stigla, Suzana je rekla da je u sefu bilo pet lančića od bijelog i žutog zlata, osam ili devet dukata, također od bijelog i žutog zlata, brilijanti, privjesci, osam “roleksa”.

Ona je u procijenila da su ukradene stvari vrijedne oko 100.000 eura.

Kako objašnjava izbor blizak policiji, porodica Popović je ostavila otključana vrata.

“Saša Popović je u policiji rekao da smatra da je lopov preskočio ogradu, a oni su ostavili otključana vrata”, objašnjava izvor.

Iako se spekuliralo da bi lopovi mogli da budu čak i bliski porodici Saše Popovića, direktor “Granda” je u svom iskazu istakao da ne zna ko bi mogao da ih pokrade, ali ono što zna je vrijeme kada su mogli da uđu u stan.

“Saša Popović je u policiji rekao da ne zna ko bi mogao da bude lopov, ali da zna da je ušao između 19.30 i 21.15 jer jedino tada nikoga nije bilo u kući. Također, Popović je istakao da mu niko nije pretio, te da nije bilo nikakvih naznaka”, kaže izvor.

Istražitelji će provjeriti i ko je u posljednje vrijeme posjećivao porodicu Popović, da li su neke goste imali češće i ko je sve znao za njihov sef u sobi, kao i s kim su te osobe kontaktirale. Detaljno će biti provjereno kretanje i komunikacija ljudi koji su za njih obavljali neke kućne poslove, prenosi Kurir.

Ne propustite