BRUTALAN POKLON OD 1,5 MILIONA EURA: Duško za 10 godina braka kupuje Karleuši OVO!

Show
BRUTALAN POKLON OD 1,5 MILIONA EURA: Duško za 10 godina braka kupuje Karleuši OVO!
.

Jelena Karleuša nije ni svjesna šta joj je priredio suprug Duško Tošić povodom desetogodišnjice braka, koju će proslaviti 28. juna.

Prema saznanjima Kurira, fudbaler Bešiktaša će svojoj dragoj kupiti vilu u Istanbulu, tik uz Bosfor, u vrijednosti od milion i po eura!

Tošić se u posljednjih mjesec dana dosta namučio oko ovog iznenađenja, za koje Jelena ne zna. Duško jako želi da sve ostane u tajnosti dok ženi ne uruči ključeve u ruke, pa za ovo zna, kako se navodi, tek nekoliko njegovih prijatelja.

Njemu je bila potrebna pomoć da dođe do vlasnika vile, jednog uglednog turskog biznismena, pa je potegao veze ne bi li stupio u kontakt sa njim, prenio je portal Srbija danas.

- Na kraju su se dogovorili da kuća postane Jelenina za 1,5 miliona eura. Vila ima 350 kvadratnih metara, veliko dvorište i terasu na kojoj dominira bazen. Ima više spavaćih soba, dva kupatila, ogroman dnevni boravak, veliku kuhinju i nekoliko zasebnih prostorija, od kojih je jedna namenjena za opuštanje uz bilijar. Duško je kaparisao kuću, a do proslave godišnjice braka trebalo bi da je isplati - otkriva izvor blizak fudbaleru.

Karleuša obožava Istanbul, često boravi kod supruga, pa se može reći da živi na relaciji Srbija - Turska.

 

Ne propustite