Pjevačici Granda u teškoj nesreći smrskani pršljenovi, NIJE MOGLA DA SE POMJERI: Vjeruje da ju je samo OVO spasilo od SMRTI

Show
Pjevačici Granda u teškoj nesreći smrskani pršljenovi, NIJE MOGLA DA SE POMJERI:  Vjeruje da ju je samo OVO spasilo od SMRTI
.

Pjevačica Vanja Mijatović prije pet godina doživjela je tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj su povrijeđene i njene kolege Stefan Petrušić i Ana Sević.

Tri povrijeđena pršljena, od kojih su dva bila smrskana, četiri rebra i grudna kost polomljena na dva mjesta, bila je konačna analiza Vanjinog pregleda na skeneru poslije saobraćajne nesreće. Uz to su joj i pluća bila oštećena.

vanaj

"U stvari, ti pršljenovi su me najviše i držali u krevetu. Da su samo rebra bila polomljena, to bi zaraslo za tri nedjelje. Pneumotoraks uopšte nije naivan. I sad osjećam kako mi je dah kratak, a i smanjila sam se centimetar i po. Eto, to su posljedice, ali ne smijem da se žalim niti to volim da radim. Kad uzmem u obzir šta je sve moglo da se desi, prošla sam odlično. Moram da priznam da ne znam da li je gora moja ili Stefanova situacija. On stvarno nije nimalo kriv za nesreću", rekla je tri mjeseca nakon nesreće Vanja, dok je njena mama Snežana dodala:

"Sam Bog ju je spasao, oko toga uopšte nemam dilemu. Da je neki od polomljenih pršljenova samo milimetar skliznuo, ostala bi nepokretna. Bukvalno su milimetri bili u pitanju.

vanja1
U Vanjinom domu u rodnom Kraljevu mama je bila zadužena za enterijer.

- Ovdje je sve mamin stil, pošto brat i ja već duže ne živimo ovdje - ispričala nam je Vanja, a ono što ne možete da ne primjetite je da je kuća puna ikona.

 

Cheers ! Part of my family #love #happiness #b-day #loveuguys #laughter #joy

A post shared by Vanja Mijatovic???????????? (@vanja_mijatovic_vvsr) on

Kako to već biva, posle iskustva kakvo je Vanja imala ljudi shvate da male stvari čine život lepim i počnu da se raduju sitnicama koje ranije nisu primećivali.

- Od prvog dana bila sam ubijeđena da više ništa loše ne može da se desi, da je tog trenutka sve bilo završeno i da će sve ići nabolje. Malo sam psihički klonula kad sam ustala i shvatila šta sve ne mogu. Imala sam, dakle, i te momente, ali su srećom kratko trajali. Dvaput sam pala u nesvijest kad su me poslije pet nedjelja ležanja na leđima konačno stavili u sedjeći položaj. Ali to nije bilo najstrašnije. Kad sam shvatila da ne mogu da podignem čašu ni da odvrnem ručicu na slavini, tad mi je bilo najteže. Mišići su atrofirali, pokreti su mi bili ograničeni... Tek tad sam shvatila ozbiljnost povrede. Ali dobro, sve je to prošlo", rekla nam je Vanja.

 

With and without...????

A post shared by Vanja Mijatovic???????????? (@vanja_mijatovic_vvsr) on


Njena soba je puna igračaka, među kojima ima i onih koje su poklon od bivšeg vjerenika iz Grčke.


"Nisam ja nikog šutnula zbog karijere. Niko ne zna kako mi je bilo kad sam ubila jednu ljubav boreći se za drugu. Nema to veze sa slavom nego s nečim unutra. To je ljubav prema muzici koja tjera čovjeka da ide korak više", otkrila nam je pjevačica.

 

With and without...????

A post shared by Vanja Mijatovic???????????? (@vanja_mijatovic_vvsr) on

 

Ne propustite