NEUTJEŠNI: Samo nekoliko dana nakon što im je opljačkana kuća uslijedila NOVA DRAMA u domu Saše Popovića!

Show
NEUTJEŠNI: Samo nekoliko dana nakon što im je opljačkana kuća uslijedila NOVA DRAMA u domu Saše Popovića!
.

Porodica Saše Popovića teško podnosi stres nakon pljačke koja se u njihovom domu dogodila prošle sedmice.
 

Kako piše "Alo", supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, doživela je ogroman stres zbog čega je već danima na lijekovima za smirenje.

Kako se navodi, pjevačica je uznemirena i u luksuznoj vili više se ne osjeća bezbjedno, iako je suprug uvjerava da nema razloga za strah.

- Suzana je mnogo osjetljiva i brižna prema Saši i kćerki Aleksandri i sinu Danijelu, a ova situacija unijela joj je nespokoj. Iako se i muž i djeca trude da joj objasne da se provale dešavaju svakodnevno i da je jasno da niko ne želi da im naudi, o čemu govori i to što su lopovi ukrali sef kada su očigledno znali da u njihovom domu nema nikoga, ona je neutješna - kaže izvor i dodaje da je Suzana našla spas u lijekovima, ali samo privremeno.
 

- Lakše joj je da pije lijekove nego da plače po cijeli dan, a to joj je rekao i doktor koji joj ih je prepisao, međutim, objasnio joj je da to ne treba dugo da traje. Ona je svesna da treba da se opusti, ali još nije sposobna za to. Saša se neprestano trudi da je oraspoloži i nasmije, tako da je uvjeren da joj lijekovi uskoro neće trebati. Osim toga, rekao joj je da će dodatno pojačati obezbjeđenje vile - zaključuje izvor srbijasnskog medija.

Podsjetimo, u četvrtak uvečer ustanovljeno je da je iz porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi odnijet sef, u kojem su se nalazila dokumenta, nakit i satovi vrijedni više od 100.000 eura. Direktor "Granda" i njegova supruga rekli su policiji da ne sumnjaju ni na koga konkretno, a istraga je u toku.

Ne propustite