NAKON BRUTALNE PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA, BRENA U STRAHU: 'Saša nije bezbjedan'

Show
NAKON BRUTALNE PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA, BRENA U STRAHU: 'Saša nije bezbjedan'
.

Nakon što je Saši Popoviću ukraden sef iz vile na Bežanijskoj kosi, uplašila se i njegova prijateljica, pjevačica Lepa Brena.

 

- Brena se mnogo potresla zbog ovog događaja. Iako je ceo taj kraj na Bežanijskoj kosi, gdje se nalaze popularne "karingtonke" često na meti provalnika (čak su i njoj skidali kamere sa kuće), ipak se iznenadila jer jer je mislila da je Sašina kuća dobro obezbijeđena. Očigledno je da dva prstena obezbeđenja, video-nadzor i alarm nisu bili dovoljni da zaustave lopove - kaže izvor za "Alo!".

Brena i Sašina supruga Suzana, razgovarale su i zaključile da Saša uopšte nije bezbijedan. Iako niko nije povijređen, one su uplašene da bi nešto moglo da mu se desi.

Takođe, osim što misli da grandovac treba da poveća obezbjeđenje, smatra da treba da preispita i svoje prijatelje.

- Saša ih je lijepo saslušao, a onda im je rekao da ne pretjeruju i da ne može da živi u paranoji. Suzani je rekao da nemaju čega da se plaše, te da će lopova biti uvijek, a Breni je poručio da može da pojača obezbjeđenje oko kuće, ali ne planira da angažuje telohranitelje, jer voli svoju slobodu. Što se tiče prijatelja, rekao je da se sa istim ljudima druži već decenijama i da ne namjerava nikoga da sumnjiči, a ako za to ima razloga, to će utvrditi policija - rekao je izvor.

Direktor "Grand produkcije" ni u ovom trenutku nije gubio smisao za humor, te se našalio da je sretan što mu lopovi nisu ispraznili ormane, jer bez satova može, a bez odjeće ne može.

Podsetimo, nekadašnjeg vođu "Slatkog greha" opljačkali su u četvrtak uveče. Tom prilikom je odnijet sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju članovima porodice Popović.

Naglašeno je u zvaničnom saopštenju iz "Granda" da nije istina da je iz kuće odnijeta određena suma novca, jer Popović sve papire od vrijednosti i novac, drži u banci.

Ne propustite