OBJAVILA OGLAS KOJI ĆE VAM SLOMITI SRCE: Ova majka traži bilo kakav posao evo zbog čega!

Region
OBJAVILA OGLAS KOJI ĆE VAM SLOMITI SRCE: Ova majka traži bilo kakav posao evo zbog čega!
.

Tražim bilo kakav posao, samohrana majka, trgovac, 58 godina. Pomoć u kući, nega starih, peglanje... Može za stanovanje - napisala je Branka u oglasu
 

Branka Jakšić (58) iz Batajnice ostala je bez posla 17. jula 2017. godine. Ni prva ni posljednja, rekli bi neki, možda bi i ona mislila tako da osim njenog imaju drugi prihod u kući. Branka je samohrana majka dvoje djece, odraslog sina koji ne živi sa njom i maloljetne kćerke.

Hajde sada svi oni koji su se sjetili poslije teške Milanove priče koliko se on "kocka, pije, laže, krade i manipuliše", da se jave i progovore o tome

- Tražim bilo kakav posao, samohrana majka, trgovac, 58 godina. Pomoć u kući, nega starih, peglanje... Može za stanovanje - napisala je Branka u oglasu.

Njen oglas danima kruži Beogradom, a kao što vidimo ova žena se ne libi bilo kakvog posla kako bi prehranila sebe i diijete.

14444444455-830x0

- Već osam mjeseci sam bez posla. Radila sam u firmi Papir servis, kada je mašina ostala u kvaru. Rečeno nam je da ćemo opet početi sa poslom u novembru kada se otkloni kvar, ali evo još ništa od toga. Od nečeg se mora živjeti, zato tražim bilo kakav posao, čišćenje, pranje, peglanje, ništa mi ne predstavlja problem - rekla je Branka za srbijanski portal Telegraf.rs.

Svi koji mogu da ponude Branki neki posao mogu je pozvati na broj 061 202 65 66.

Ne propustite