SAOPŠTENJE GRAND PRODUKCIJE: Evo šta je tačno ukradeno iz vile Saše Popovića!

Show
SAOPŠTENJE GRAND PRODUKCIJE: Evo šta je tačno ukradeno iz vile Saše Popovića!
.

Porodična kuća Saše Popovića i Suzane Jovanović u elitnom dijelu Bežanijske kose tokom noći je opljačkana.

Kako piše Kurir.rs pljačku je policiji prijavila supruga direktora Granda, a u saopštenju pres službe Grand produkcije navode da je odnijet sef s određenom dokumentacijom i nekoliko satova.

"Tokom prethodne noći porodična kuća Saše Popovića obile su nepoznate osobe. Tom prilikom iz doma direktora "Grand produkcije' odnesen je sef s određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović. Naglašavamo da iz kuće nije odnesena i određena suma novca, budući da direktor Granda papire od vrijednosti i novac drži u banci.

Kako se ovom informacijom naročito špekulise, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je riječ o ovoj temi!

Molimo sve predstavnike medija da imaju razumijevanja da je riječ o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mjesta senzacionalnim i neistinitim vijestima", piše u saopštenju Grand produkcije.

Ne propustite