Možete li pogoditi ko je? Ova preslatka djevojčica danas je prava bomba

Show
Možete li pogoditi ko je? Ova preslatka djevojčica danas je prava bomba
.

Celzijus se nedavno fotografijom u kupaćem kostimu prisjetila ljeta koje je provela na Silbi s Daliborom Petkom. Guzom koju je stavila u prvi plan pokušala je otjerati zimu.

Nekad sam bila djevojčica, a danas sam žena, velikih snova i zaraznog osmijeha. To sam ja, predstavila se Nives Celzijus (36). Glumica i spisateljica pohvalila se fotografijom iz djetinjstva.

- Uvijek sam bila pozitivna, a i dalje sanjam velike snove - kaže Nives  koju gledamo u seriji 'Čista ljubav'. Nedavno je otkrila da baš ne vidi sličnosti sa svojim likom Snježane.

- Ona je drukčija od mene. Voljela bih imati neke njezine karakterne osobine, posjedovati malo te njezine drskosti. Jedina sličnost je da smo obje vrlo strastvene u ljubavi - rekla je.

Inače, Celzijus se nedavno fotografijom u kupaćem kostimu prisjetila ljeta koje je provela na Silbi s Daliborom Petkom. Guzom koju je stavila u prvi plan pokušala je otjerati zimu.

 

Sad bih bila ovdje...

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Baci se na trening da te ne zamijene za kita ovo ljeto - poručio joj je obožavatelj.

Celzijus: 'Fali mi malo drskosti koju lik Snježana ima u seriji...' Nives mu je odgovorila i napisala da želi izgledati kao Kelly Brook.

 

Zivot pogledaj, mojim ocima tad reci ces i sam dal ima dalje... #sanjaagicmakeup

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Ne propustite