UGRADILA SILIKONE A SAD SE POKAJALA: Popularna folk pjevačica želi da joj odsijeku grudi!

Show
UGRADILA SILIKONE A SAD SE POKAJALA: Popularna folk pjevačica želi da joj odsijeku grudi!
.

Pjevačica Selma Bajrami  je spremna da poput svjetske zvijezde Anđeline Džoli odsiječe dojke!

se

Naime, Selma Bajrami je poslije porođaja uvećala grudi silikonima, a iznenadila je fanove izjavom da planira da izvadi strano tijelo iz sebe. Ona je nedavno u jednoj emisiji rekla da želi da se oslobodi implanta jer se pribojava posljedica koje njihova ugradnja nosi.

se1

Selma objašnjava šta ju je nagnalo da razmišlja o takvom koraku. Pjevačica, poznata po prirodnim atributima, grudi je uvećala nakon dojenja, ali je ubrzo zažalila.

Mislim da sam životnu grešku napravila što sam to ikada uradila, ali eto, šta ću, mladost - ludost. Kad sam osjetila prve posljedice u vidu jakih bolova u leđima, shvatila sam da treba da smanjim grudi. Guglala sam i tako došla do nekih informacija koje su mi sljedile krv u žilama.

Čitala sam da su implantati potencijalno kancerogeni, što me bacilo u paranoju. Noćima nisam spavala čitajući razne članke o tome na internetu. Zakazala sam pregled kod doktora. Ako stručno lice zaključi da treba, odstraniću grudi - kaže Selma i dodaje:

Evo, imate odličan primjer Anđeline Džoli. Njena majka je umrla od raka dojke i doktori su Anđelini rekli da ima visok procenat šansi da oboli od istog raka. Džolijeva je dala da joj odsijeku prirodne grudi da bi uklonili rizik od raka i tako treba da razmišlja svaka normalna osoba, da je zdravlje preče od ljepote.

Ne propustite