Slediće vam se krv u žilama kada vidite šta je Baba Vanga rekla o američkom predsjedniku (VIDEO)

Zanimljivosti
Slediće vam se krv u žilama kada vidite šta je Baba Vanga rekla o američkom predsjedniku (VIDEO)
.

Da li se sjećate slijepe bugarke proročice koja je predvidjela napad 9. septembra i uzdizanje ISIS-a? Pogledajte kakvu je šokantnu viziju imala o Trampu.


Ljudi bi obično odbacili njena predviđanja o današnjoj političkoj klimi, ali zapravo ovaj slijepi mistik ima poprilično dugu istoriju iza sebe sa svojim vizijama.

Baba Vanga, koja je umrla 1996. godine u svom domu u bugarskom gradu Petrihu kada je imala 85 godina, navela je na stotine predviđanja o budućnosti sa 85% preciznosti.

Ova predviđanja uključuju klimatske promjene i topljenje ledenih polarnih kapa, koje je predvidjela još 1950-ih godina, rekavši: "Hladni regioni će postati topli... i vulkani će se probuditi".

Vangini sljedbenici takođe kažu da je predvidjela cunami koji se pojavio 2004. godine, upozoravajući da će se "veliki talas" spustiti na "veliku obalu, pokrivajući ljude i gradove i učiniće da sve nestane pod vodom". 1989. godine je upozorila da će "Američka braća" biti napadnuta od strane "dvije čelične ptice", što je vjerovatno nagovještaj za zgrade Bliznakinje koje su napadnute 2001. godine.

Takođe je upozorila da će grupa muslimanskih ekstremista da napadne Evropu 2016. godine, predviđajući "veliki muslimanski rat", koji će početi od strane Arapa na ljeto 2010. godine u Siriji. Ovo bi dovelo do uspostavljanja kalifata do 2043. godine sa Rimom u centru.

Prema riječima "The Mirror"-a, tvrdila je da će "2016. godine biti invazija muslimanskih ek.stremista širom čitave Evrope, zbog čega bi kontinent prestao da postoji do kraja godine". Posebno je istakla da "(ekstremisti) bi koristili hemijski način ratovanja protiv Evropljana"

Baba Vanga, koja je poznatija i pod nazivom "Nostradamus sa Balkana", ima neke loše vijesti po zapadni svijet - ona je tvrdila da je Obama posljednji predskednik Sjedinjenih Američkih Država.

Vanga je predvidjela izbor za predsjednika Obame, predvidjela da će 44-ti predsjednik SAD-a biti afromerikanac i takođe predvidjela da će on biti i posljednji. Da li to znači da će se Trampu, a i ostatku sveta zaista dogoditi nešto strašno?

Vangina politička predviđanja su jezivo tačna, međutim, njena porodica je izjavila da nikada nije tvrdila da će biti Trećeg svjetskog rata. Po njenim riječima, 2016. godina je ključna godina za čovečanstvo i razvoj budućih događaja koje je predvidjela. Ostaje nam samo da sačekamo kako će se situacija dalje odvijati.

Pogledajte i video:

 

Ne propustite