Kamion sletio s ceste i završio u porodičnoj kući: VOZAČ ZASPAO ZA VOLANOM?!

Region
Kamion sletio s ceste i završio u porodičnoj kući: VOZAČ ZASPAO ZA VOLANOM?!
.

U Orlovcu Zdenačkom došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je kamion sletio s ceste, zabio se u staru obiteljsku kuću pa završio u dvorištu iste kuće. 

foto

"Oko 23:55 sati, 28-godišnji državljanin Rumunjske upravljao je kamionom s prikolicom rumunjskih registarskih oznaka kroz Orlovac Zdenački u smjeru Garešnice. U jednom trenutku je desnim kotačima skupa vozila zahvatio desnu bankinu i sletio u desni putni jarak, a potom udario u betonski kolni ulaz ispred kućnog broja 29 te nastavio kretanje i prednjim djelom kamiona udario u dio starije nenastanjene kuće na kućnom broju 27 gdje se i zaustavio", priopćeno je iz bjelovarsko-bilogorske policije.

"U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, no došlo je do oštećenja spremnika goriva na kamionu te je iscurilo oko 400 litara dizel goriva u putni jarak. Na mjesto događaja upućena je Javna vatrogasna postrojba Grada Daruvara i DVD Grubišno Polje čiji su pripadnici spriječili daljnje zagađenje okoliša", dodaje se u priopćenju policije.

Kako se neslužbeno doznaje, u šleperu hladnjači rumunjskih registarskih oznaka prevoženo je meso za jedan od naših trgovačkih lanaca. Sumnja se da je vozač zaspao za volanom, a osim njega u kamionu je bio još jedan vozač. Obojica su neozlijeđena, a na kamionu je nastala velika materijalna šteta, piše Index.hr.

 

Ne propustite