MUŽ NATAŠE BEKVALAC NIJE ŠTEDIO: U čast kćerke Katije kupio OVO za svoju porodicu, tek kad vidite koliko je za njega ISKEŠIRAO, past ćete u NESVIJEST od cifre!

Show
MUŽ NATAŠE BEKVALAC NIJE ŠTEDIO: U čast kćerke Katije kupio OVO za svoju porodicu, tek kad vidite koliko je za njega ISKEŠIRAO, past ćete u NESVIJEST od cifre!
.

Ono što je malo ko primijetio jeste činjenica da je Lazukić došao u novom džipu "rendž rover" iz serije "dinamik". Kako Alo! ekskluzivno saznaje, IT stručnjak je za taj automobil iskeširao više od 100.000 eura bez opreme koja se naknadno ugrađuje.

- Novi automobil svakako je bio veliko iznenađenje za Natašu, koja je tek po izlasku iz bolnice shvatila da je Luka došao skupocijenim džipom. On joj je tek tada otkrio da je kupio "rovera" kako bi imali više mjesta za cijelu porodicu - otkriva za Alo! izvor blizak paru.

- Iako je poznato da Nataša ne voli da se pretjerano rasipa i da joj nikada nije bio važan materijalni status, podržala je supruga u odluci da imaju novi automobil. S druge strane, Luka se odlučio na taj potez isključivo kako bi njegova porodica imala komfora kada odlazi na putovanja. Kako je sada stigla i beba, koja će biti smještena u posebnom sjedištu pozadi, Lazukić nije želio da štedi na novom autu, pa je pazario skupocijeni džip, koji mu se mnogo dopao - kaže izvor za Alo!.

Suprug Nataše Bekvalac donedavno je vozio džip "honda", ali je ipak odlučio da ga promijeni. Kako tvrdi naš izvor, automobil je kupljen baš u čast njegove kćerke Katje.

- Luka je presrećan što je Nataša rodila djevojčicu. Već priča kako je ona tatina kćerka i kako joj nikada ništa neće faliti. Jedva je dočekao da njegove djevojke izađu iz bolnice i sada se ne odvaja od njih. Naravno, tu je Hana, Natašina kćerka iz prvog braka, koju Luka gleda kao svoje dijete, i mnogo su se zavoljeli - otkriva izvor piše srbijanski Alo!.

Ne propustite