Ovo je prvi partner Snežane Đurišić nakon smrti muža: Pjevačica smuvala ovog mladog ginekologa

Show
Ovo je prvi partner Snežane Đurišić nakon smrti muža: Pjevačica smuvala ovog mladog ginekologa
.

Poznata pjevačica Snežana Đurišić već je oko godinu dana u vezi sa  Vanjom Miloševićem, uglednim doktorom sa klinike Narodni front za kojeg kažu da je nešto mlađi od pjevačice.

Pjevačica i ljekar u početku su krili da su zajedno, ali su u međuvremenu promijenili mišljenje, pa ih je sve češće moguće vidjeti na gradskim događajima. Nakon što su ih paparaci jedne emisije snimili dok su bili na večeri u jednom prijestoničkom restoranu, počela su nagađanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Na snimku se vidi Đurišićeva, koja se poslije snimanja takmičenja „Zvezde Granda“ uputila pravo ispred bolnice u kojoj radi doktor Vanja i tamo ga strpljivo čekala u automobilu da završi smjenu. Poslije petnaestak minuta, Milošević je izašao iz zgrade klinike, seo u njena kola i potom su otišli na večeru.

sne

Pjevačica je, burno reagovala kada je snimak njihovog susreta emitovan na televiziji, ali je njena ljutnja brzo prošla i nastavila je da se viđa sa doktorom bez skrivanja od javnosti. Tako su u novembru bili zajedno dva dana u Sarajevu, gdje je pjevačica imala nastup, ali su vešto izbjegli susret sa novinarima. Slično je bilo i nedavno na jednoj proslavi. Snežana i Vanja došli su među posljednjima u namjeri da izbjegnu fotografisanje i pitanja novinara. Međutim, odala ih je Ceca Ražnatović. Ona je objavila na Instagramu selfi fotografiju sa svojom kumom Viki Miljković, na kojoj se u pozadini vide Đurišićka i doktor Vanja, koji sjede jedno do drugog za stolom, piše “Kurir”.

Ne propustite