Izborila se sa TEŠKOM bolešću, preživjela porodičnu tragediju: LEPA BRENA OTKRILA TAJNU SVOG USPJEHA

Show
Izborila se sa TEŠKOM bolešću, preživjela porodičnu tragediju: LEPA BRENA OTKRILA TAJNU SVOG USPJEHA
.

Lepa Brena, jedna od naših najvećih zvijezda, koja je nedavno prslavila 35 godina karijere, kroz svoju dugogodišnju karijeru doživjela je i mnogo teških trenutaka, ali je uvijek na život gledala pozitivno i kroz rad je izlazila kao veliki pobjednik.  


"Ja sam uvijek dobro raspoložena jer sam vrlo otvorena i nisam pesimista, vrlo sam opstimistična. Mislim da imam mnogo razloga da budem srećna i zadovoljna i to moje lično obilježje", otkrila je Brena u Jutarnjem programu Prve TV. 

Voditeljka Jovana Joksimović otkrila je kakva je u stvari pjevačica kada se naljuti.

"Malo opsuje nešto kroz osmijeh, ma nema veze i nastavi dalje kao da se ništa nije ni desilo", objasnila je Jovana.

"Lično mislim da probleme moraš rješavati. Postoje dvije solucije svakog problema ili ćete riješiti pa ćete biti srećni ili ga nećete riješiti, ali prihvatite i jednu i drugu opciju", objasnila je Brena tajnu svog uspjeha.

Iako je ostvarena žena i privatno i profesionalno, Brena i dalje radi i stvara i smatra da je srećan čovjek koji radi. Nedavno je promovisala svoj dokumentarni film, a sad i novi album, a nove pjesme već hitovi.  

"Uvijek sam razmišljala kada vidim Šer, Tinu Tarner, Džegera, koji je dobio unuče do unuka, pa i oni koji su situirani, rade jer to ih održava u životu. Mi zapošljavamo ljude oko nas, učimo ih, da ne dolaze u situaciju da jedva čeka penziju. Treba da budu sreći da rede", rekla je pjevačica.

 

Podsjetimo, pjevačica je u dokumentarcu otkriča da će je uvijek boljeti što je njeno dijete bilo oteto i što nikada nije pronađen i kažnjen onaj ko je to uradio. Izborila se i sa svojom bolešću prije osam godina, kada je hitno morala na operaciju jajnika. 


Kurir

Ne propustite