Zna li Ana Bekuta za ovo? Mrka se udvarao ovoj glumici: ŠMEKER MUVA PO KOMŠILUKU

Show
Zna li Ana Bekuta za ovo? Mrka se udvarao ovoj glumici: ŠMEKER MUVA PO KOMŠILUKU
.

Političar i glumica žive u istom kraju na Vračaru, što izabranik pjevačice Ane Bekute koristi da pokaže svoje zavodničke moći.

Milutin Mrkonjić ne nosi bez razloga epitet najvećeg šmekera među političarima. Izabranik pjevačice Ane Bekute toliko je slab na pripadnice ljepšeg pola da koristi svaku priliku da im se udvara.

On je nedavno udjelio komplimente poznatoj glumici Maji Sabljić, koja mu je i komšinica na Vračaru, gdje živi sa popularnom pjevačicom.

- Mrka je pravi šmeker. Njega vole sve žene u kraju. Svima se javlja, ali ipak najviše voli da ćaska sa damama. Eto, nedavno se udvarao i Maji Sabljić.

Pohvalio je njen sadašnji izgled i rekao da je oduvijek bila jedna od naših najljepših glumica. S obzirom na to da žive u blizini, kada ga sretne, Maja uvijek zastane da se pozdravi i da porazgovara sa njim i ljubazno mu se zahvali na komplimentima - priča naš izvor.

On kaže da Ana ne zamjera Mrki to što se udavara komšinicama.

- Štaviše, njoj prija što je njen partner omiljen u kraju. Nekad mu skrene pažnju da pretjeruje u udvaranju. Njoj je simpatično to što je on miljenik među ženama. Ani je jedino zasmetalo kada se političar udvarao Lepoj Breni. E, tada je poludjela - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mrkom, ali i sa Majom, ali nijedno od njih dvoje nije odgovaralo na naše pozive.

 

Kurir

Ne propustite