MUSTAFA UHVAĆEN SA EMININOM SESTROM: Dok pjevačica čuva djecu, evo šta Sandal radi u Beogradu

Show
MUSTAFA UHVAĆEN SA EMININOM SESTROM: Dok pjevačica čuva djecu, evo šta Sandal radi u Beogradu
.

Mustafa Sandal tajno boravi u Beogradu, gdje se sastao s prijateljicom Biserom. Ova Beograđanka je, inače, veoma bliska sa Eminom Jahović, od koje se Mustafa razvodi, i koju Emina od milošte zove sestrom.

Bisera tako ima privilegiju da zna skoro sve tajne svoje prijateljice-sestre.

Turski pjevač i Bisera su nekoliko sati proveli u jednom elitnom restoranu u centru grada, a svojim postupcima su pokazali da su u sjajnim odnosima i pored toga što Sandal s Jahovićkom ima bračnih problema. Za to vrijeme srbijanska pjevačica je u Istanbulu, gdje je posvećena sinovima Jamanu (9) i Javuzu, kojem je prije tri dana proslavila peti rođendan.

Kurirov fotograf uslikao je juče Mustafu u društvu "svastike“, s kojom je bio veoma prisan. S njima su bila i četvorica muškaraca koji nisu poznati javnosti. Sandal i Bisera sjedili su jedno pored drugog, sve vrijeme su ćaskali, smijali se i bili veoma raspoloženi. Očigledno je da razvod Emine i Mustafe nije poremetio njihove dobre porodične odnose.

Bisera i Mustafa su se zadržali u restoranu duže od sat vremena, a nešto prije 16 sati napustili su lokal i na ulici još malo proćaskali. Prilikom rastanka srdačno su se zagrlili, nakon čega su se uputili u različitim pravcima. Dok je pjevač ulazio u kola, njegova "svastika“ mu je poslala poljubac.

Podsjetimo, pjevačica je prije dvije nedjelje potvrdila pisanje Kurira da se poslije 10 godina braka razvodi od najveće turske muzičke zvijezde.

"Odluka nije bila laka, ali je bila uzajamna jer se naša ljubav ugasila. Mustafi ću uvek biti prijatelj, a i on meni", stajalo je, između ostalog, u Emininom saopštenju.

Sličnu poruku na društvenim mrežama objavio je i Mustafa.

Ne propustite