DARI OPLJAČKAN STAN: Kada vidite koliko su VRIJEDNOSTI lopovi odnijeli NEĆE VAM BITI DOBRO!

Show
DARI OPLJAČKAN STAN: Kada vidite koliko su VRIJEDNOSTI lopovi odnijeli NEĆE VAM BITI DOBRO!
.

Dari Bubamari opljačkan je stan na Dedinju. Tom prilikom lopovi su joj odnijeli novac i skupocjene stvari u vrijednosti od 30.000 eura.

Kako Kurir.ra saznaje, u noći između utorka i srede pljačkaši su upali u folkerkinu nekretninu dok nije bilo nikoga i napravili opšti haos u svim prostorijama. Iz fioke u spavaćoj sobi nestale su tri zlatne ogrlice i jedan sat, dok je iz dnevnog boravka sa zida skinuto pet umjetničkih slika, odnijeli su i dvije unikatne vaze koje su stajale na komodi, a iz ormara su ukrali jednu bundu i dvije tašne.

Lopovi su bili toliko tihi i spretni da ih niko od komšija nije čuo. Niko nije ni primijetio da se nešto dogodilo u njihovoj zgradi. Da je stan obijen, piše Kurir, otkriveno je tek poslije dva dana, kada je Bubamara došla po neke stvari. Čim je kročila unutra, zatekla je užasan prizor. Odmah je otrčala do sobe da provjeri da li su stvari na svom mjestu, ali je imala šta i da vidi. Njenih dragocjenosti nije bilo. Počela je da histeriše i plače, nakon čega je pozvala najboljeg prijatelja i požalila mu se u kakvoj se situaciji našla.

Drug ju je preko telefona smirivao, a ona je samo ponavljala zašto njoj sve to da se desi. Radi vlastite sigurnosti, Dara je tog dana pozvala majstora da dođe i ugradi sigurnosne kamere da bi bila mirna. Pored toga, planira da angažuje dva čovjeka iz osiguranja koja će plaćati da stoje ispred zgrade sve dok se ne nađu lopovi.

 

Ne propustite