OPERISANA MARINA TUCAKOVIĆ: Bolest nije shvatala ozbiljno, a evo kakvo je njeno TRENUTNO STANJE

Show
OPERISANA MARINA TUCAKOVIĆ: Bolest nije shvatala ozbiljno, a evo kakvo je njeno TRENUTNO STANJE
.

Žena koja je obilježila estradnu scenu svojim tekstovima i njima u zvijezde vinula mnoge pjevače sada bije sopstvenu bitku! Tekstopisac Marina Tucaković, kao što se već pisalo, dvije godine nije liječila bolest za koju je znala zbog čega je 5. februara završila na Institutu za onkologiju i radijologiju, gdje je nedavno operisana.

Kvržicu koju je napipala na grudima, Marina nije shvatala ozbiljno, a onda je ipak otišla kod ljekara uz nagovor prijatelja. Tada joj je dijagnostikovan maligni karcinom lijeve dojke.

- Marina je operisana, odstranjeno je sve što je trebalo da se odstrani. Obilazimo je porodica i ja. Sada slijede terapije i oporavak. Ona je dobro, pozitivna je. Biće to sve u redu. Brinemo o njoj lijepo i čuvamo je - kaže kompozitor i jedan od najbližih Marininih saradnika Damir Handanović za portal Srbijadanas.rs.

Marina je još uvijek vezana za bolničku postelju i o njoj brine najbolji tim ljekara.

- Kada su ovakve bolesti u pitanju, doktori ne vole da daju konačne prognoze, ali Marinina operacija je prošla dobro i svi se nadaju dobrim rezultatima. Dosta je oslabila, ali će sada morati da promijeni i način ishrane, ali i stil života kako bi sačuvala zadravlje i izborila se sa bolešću - kaže izvor spomenutog medija blizak Marini.

 

Ne propustite