IZNENAĐENJE: Nataša Bekvalac nije mogla da veruje kakav SKUPOCJENI POKLON je dobila od supruga zbog rođenja kćerkice

Show
IZNENAĐENJE: Nataša Bekvalac nije mogla da veruje kakav SKUPOCJENI POKLON je dobila od supruga zbog rođenja kćerkice
.

Pjevačica Nataša Bekvalac porodila se prije dva dana i na svijet donijela djevojčicu Katju. Ponosni tata je prisustvovao porođaju, a kada je došao da vidi suprugu, poklonio joj je buket cvijeća i nakit.

- Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cvijeća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrijednost procenjuje na nekoliko hiljada eura. Pjevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu - kaže  izvor blizak pjevačici, prenosi "Blic.rs".

h-zktkqturbxy8yzwiymwrmmmnmzwrmodu0nty2zwm2m2jmzjnhmtczny5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

- Nataša i Luka su vidjeli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško vidjeti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dijete rodila prirodnim putem - dodaje izvor.

Pjevačica je jučer na Instagramu objavila fotografiju iz porodilišta i poručila:

- Teško da bilo šta od onog što osjećam riječima mogu da iskažem. Katju sam rodila 28. februara u 16.27. Hvala vam na ljubavi, lijepim riječima i željama, podršci. Ne postoji srećnija žena na svijetu od mene.

Ne propustite