OBRATITE PAŽNJU: Ovo su znakovi koji jasno govore da vas partner vara!

Praktična žena
OBRATITE PAŽNJU: Ovo su znakovi koji jasno govore da vas partner vara!
.

Prije nego što optužite partnera ili partnericu za prevaru, budite sigurni u to da se prevara doista dogodila. U tomu vam mogu pomoći ovi jasni znakovi.

Zaštitnički stav prema mobitelu

Partneri koji varaju često imaju tragove svoga neprimjerenog ponašanja u mobitelu. Upravo zato vrlo se zaštitnički postavljaju prema svom omiljenom uređaju – stalno ga gledaju, skaču na svaki zvuk i neprestano je uz njih. Naravno, vama nije dopušteno ni pogledati ga… Ako ste ovo primijetili, i to može biti znak prevare.

Stalno priča o određenoj osobi

Jeste li primijetili da u posljednje vrijeme vaš partner ili partnerica stalno spominje jednu te istu osobu? Kad se ljudi zaljube (ili zanesu) u nekog drugog, ne mogu si pomoći pa stalno traže nove načine kako bi razgovarali o toj osobi. Naravno, ne govore da je ta osoba najbolja na svijetu, ali njezino ime koriste u svim mogućim temama.

Emotivno razdvajanje

Jeste li primijetili da je vaša polovica u posljednje vrijeme distancirana? To bi mogao biti znak prevare. Kad se osobi svidi netko drugi, prirodno razvija bliskost s tom osobom, a posljedično se javlja odvajanje od partnera ili partnerice. Dobrim dijelom za to je zaslužna i krivnja – svjesna ili nesvjesna.

Postao je pravi mađioničar

Jedan od znakova prevare su i novi mađioničarski trikovi vaše drage ili dragog. Kad čovjek vara, sklon je sve više vremena provoditi s novom osobom u koju se zaljubio ili zaljubila. Svako malo nestane, službena putovanja postanu češća, radno vrijeme se produljuje… Ako to primijetite, polako postanite sumnjičavi.

Često laže

Hvatate li ga često u lažima u posljednje vrijeme? Slobodno ga suočite s time i recite da njegove laži narušavaju povjerenje. Ako primijetite da vam i dalje laže, postanite oprezni i pokušajte doznati što se krije iza tolikog laganja. Učinite to mudro i tiho.

Intuicija vam govori

Ovo se prvenstveno odnosi na žene. Vrlo često prije konkretnih dokaza, žene jednostavno imaju osjećaj da ih muškarac vara. To im govori intuicija. No nemojte kretati u napad samo na osnovi intuicije. Vjerujte joj, ali potražite i konkretne dokaze.

 

 

Ne propustite