Meghan Markle već ima svoj zaštitni znak poslije samo nekoliko službenih izlazaka

Show
Meghan Markle već ima svoj zaštitni znak poslije samo nekoliko službenih izlazaka
.
Meghan Markle postala je i prava modna ikona, jer se sve što odjene rasproda u trenu, pa je zainteresirala i dizajnere koji su se počeli boriti za njenu naklonost nudeći joj svoje kreacije za svako pojavljivanje u javnosti. A njeni odabiri do sada su se pokazali odličnima i, iako je imala tek nekoliko službenih izlazaka s britanskim princem, već ima i svoj zaštitni znak.
m 
 
 
Sve je počelo kada su u studenom Meghan i Harry službeno objavili zaruke u vrtu Sunken Garden ispred Kensingtonske palače. Tada su svi poludjeli za njenim elegantnim bijelim kaputom na preklop s potpisom modne kuće Ralph Lauren koji se, unatoč cijeni od 750 dolara, odnosno oko četiri i pol tisuće kuna, rasprodao u trenu.
 m1
Ista priča bila je i s plavim kaputom na dvostruko kopčanje američkog brenda Mackage koji je nosila na svom prvom službenom pojavljivanju u javnosti s princom nakon objave zaruka. 
 
m2
 
Uslijedio je zajednički izlazak s princom Williamom i Kate Middleton, kada je Meghan zasjenila svoju buduću šogoricu u još jednom odličnom kaputu na preklop, ovoga puta u bež boji s potpisom brenda Sentaler i cijenom od 8000 kuna.
 
m3
 
Tada je već svima bilo jasno da su kaputi njen omiljen stilski potpis, a Meghan nas je nastavila oduševljavati u istom tonu. Čak je uspjela natjerati i Harryja da uskoči u klasičan, elegantan kaput i uskladi se s njom u njihovom drugom zajedničkom pojavljivanju u javnosti, bez ostatka kraljevske obitelji.
 
m4
 
A zadnji kaput u kojem nas je oduševila je karirani plavo-zeleni model poznate modne kuće Burberry koji je nosila u posjetu Škotskoj, čija je cijena nešto veća od 16 tisuća kuna.
 
 
 Veselimo se njenim budućim izdanjima u chic kaputima, a s nestrpljenjem očekujemo i vidjeti njenu vjenčanicu, no za to ćemo se vjerojatno morati strpjeti do 19. svibnja, kada je zakazano kraljevsko vjenčanje.

Ne propustite