"Košta koliko izgleda" TIJANA UHVAĆENA U LAŽI O KAMPERU KOJI JE UZDRMAO REGION

Show
"Košta koliko izgleda" TIJANA UHVAĆENA U LAŽI O KAMPERU KOJI JE UZDRMAO REGION
.

Takmičarka muzičkog šoua "Zvezde Granda" Tijana Kadović, privukla je veliku pažnju medija svojom pojavom u kamperu, a sada je otkrivena u laži.

Naime, učesnica koja se svojim stajlingom, pojavom i glasom i te kako istakla na samom početku muzičkog takmičenja, u posljednjoj emisiji žiriju je rekla da ovog puta nije došla kamperom već automobilom. Međutim, to nije istina jer je njen kamper bio parkiran ispred studija.

"Došla sam kolima, ali kamper je tu. U njemu sam se sredila i pripremala za nastup", rekla je Tijana poslije emisije i očigledno tako dokazala da nije htjela da ispadne da ona "glumi" veliku zvijezdu pa zbog toga nije željela da prizna žiriju da je kamper i dalje tu.

Kako se spekuliše da ona ulaže mnogo u svoju karijeru, te mnoge zanima koliko koštaju svi ti asistenti, pratnja, njena garderoba i slično, Tijana je otkrila:

"To je sad kao da pitam ja vas koliko zarađujete ili koliko košta to što ste obukli. Košta koliko izgleda", rekla je Tijana kroz osmijeh.

Kako izaziva veliku pažnju i na društvenim mrežama, gdje veoma retko objavljuje postove, Tijana je otkrila da li sama vodi profile na Instagramu i Fejsbuku.

"Djelimično sama, ali imam i pomoć", otkrila je Kadovićeva, te je ovim priznanjem još jednom izazvala komentare tipa da "čak i Ceca vodi svoj Instagram", a da ona čak i za to ima asistente.


(Novi.ba/Plus)

Ne propustite