BEZ SKUPIH PREPARATA: Izliječite HERPES samo jednom NAMIRNICOM koju sigurno imate u kuhinji!

Zdrav život
BEZ SKUPIH PREPARATA: Izliječite HERPES samo jednom NAMIRNICOM koju sigurno imate u kuhinji!
.

Herpes je infekcija koja je uzrokovana virusom herpes simplex. Pojavljuje se u obliku bolnih mjehurića na površini kože. Herpes je relativno bezopasna, ali neugodna virusna infekcija koja se često vraća, pa čak i na istom mjestu.

Obično se pojavljuje na usnicama, pa ga se zbog toga želimo što prije riješiti. To možemo učiniti na prirodan način uz pomoć bijelog luka.

Trik sa bijelim lukom

Sitno nasjeckajte 1 češanj bijelog luka i stavite ga preko herpesa. Ostavite da odstoji 10 minuta, pa ga uklonite i isperite zahvaćeno područje toplom vodom.

Ovaj proces ponovite 5 puta u roku od 12 sati i herpes će se smanjiti, a i nestati. Obratite pozornost na činjenicu da uspjeh ovog procesa ovisi o veličini herpesa. Ako je herpes veći, povećajte količinu bijelog luka i učestalost njegove upotrebe.

Zašto bijeli luk?

Bijeli luk jača imunološki sustav tijela. Bogat je mineralima poput kalcija, sumpora, fosfora i željeza. Budući da sadrži i mnogo vitamina, neki ga zovu i prirodnim antibiotikom. Osim toga, bijeli luk je odličan u borbi protiv visokog krvnog tlaka, dijabetesa, srčanih bolesti i reume.

Ne propustite