E buraz, šta radi djevojka između dva Slovenca?

E buraz
E buraz, šta radi djevojka između dva Slovenca?
.

E buraz, šta radi djevojka između dva Slovenca?

----

Evo sa kojim horoskopskim znakom vas čeka dug i sretan brak ! (SKROLAJTE DA VIDITE S KIM MOŽETE IMATI SRETAN BRAK)

smeta

Evo sa kojim horoskopskim znakom vas čeka dug i sretan brak ! (SKROLAJTE DA VIDITE S KIM MOŽETE IMATI SRETAN BRAK)

Ovan

1

Ako ste Ovan koji je spreman da kupi kući i gradi porodicu, onda je Lav vaš savršeni partner. Sa Lavom ćete moći da imate veliku porodicu o kojoj sanjati. Ipak, ako više volite da planinarite i lutate šumama, bolje je da se venčate sa Strelcem, Oni će odlično ispratiti vaš životni tempo.

Bik

2

Ako želite ušuškan don i miran porodični život, za vas je prava osoba u znaku Raka. Ipak, ako ste radoholičar i imate preduzentičkog duha, oda je Jarac bolji izbor. Oni će biti potpuno spremni da vam pomognu da ostvarite svoje sjajne poslovne ideje.

Blizanci

3

Bliznaci vole da se zabavljaju. Zato treba da potražite partnera spremnog na pokret, na motovišuće razgovore, sa kim nikad neće biti dosadno. Ako ste nezaustavljivi, za vas je pravi izbor Strelac. Ako tražite partnera sa kojim će sve gorjeti od strasti, onda je vaš pravi izbor Vodolija.

Rak

4

Ako prolazite kroz težak period i treba vam neko spreman na sve, onda treba da se venčate sa Devicom. Ipak, ako tragate za savršenim izgledom, Jarac će ispuniti vaša očekivanja.

Lav

5

Lavovi su poznati kao sjajni zabavljači. Ako želite nekog ko će imati vaš zabavni duh, pravi izbor je neko u znaku Blizanaca. S druge strane, ako želite nekog sa kim ćete osvojiti svijet, onda je vaš savršeni partner Ovan.

Djevica

6

Ako ste imali problema da povjerenjem u prošlosti, onda ćete možda poželjeti da budete sa Bikom. Oni ne samo da su spremni na potpunu posvećenost već su i sjajni partneri na duge staze. Ako ne želite da se smirite i tragate za životnim uzbuđenjem., onda je Jarac prava osoba za vas.

Vaga

7

Vama je potreban neko sa kim ćete osećati zaštićeno i posebno, bez obzira na to da li ovo žele da priznaju ili ne. Vaš najbolji par je osoba koja je spremna da uradi sve za vas, bez obzira na sve.

Škorpija

8

Škorpije su poznate kao jake, zatvorene i pomalo opsesivne. Njima treba neko ko će prepoznati njihovu snagu i umijeti da sačuva ono što žele da sakriju.Ako pak želite nekog sa kim ćete provesti lude dane, Djevica je za vas.

Strijelac

9

Vaša srodna duša rođena je u znaku Vodolije. Ipak, partner koji je spreman da prihabati i isprati sve vaše životne idele jeste Vaga. Na vama je samo da odaberete!

Jarac

10

Ako želite da osvojite svijet, onda treba da uđete u brak sa Škorpijom. Oni će biti tu da vas podrže na svakom teškom putu, koji su vama po svemu sudeći predodređeni.

Vodolija

11

Da li se osjećate potpuno neshvaćeno od strane svih? Ako je tako, onda vam je poteban neko ko će vas razumjeti u potpunosti i upoznati vašu dušu. Najbolja osoba za to jeste druga Vodolija.

Ribe

12

Ribe, vama je glava večito u oblacima. Stoga, vama je potreban neko ko je sa obe noge čvrsto na zemlji i ko će vas na nju vratiti kada zalutate. Pronađite Raka ili nekog drugog u znaku Ribe ako želite bezuslovnu ljubav koja će vas pratiti kroz život.

Ne propustite