Šta boja ruža koji birate govori o vašem karakteru - Koju boju vi birate?

Praktična žena
Šta boja ruža koji birate govori o vašem karakteru - Koju boju vi birate?
.
Ali, sigurno se dosad još niste zapitale šta boje ruževa koje birate na dnevnoj bazi možda govore o vama. Iako zvuči pomalo blesavo, ovo zapravo ima smisla.
 
Evo šta svaka pojedina boja govori o vašem karakteru.
 
Metalik ruževi
 
Idealni su za djevojke koje su uvijek odvažne u životu i imaju futuristički pogled na svijet. Za sve zaljubljenice u savremenu tehnologiju, ovo je idealna boja ruža. Takođe, ovu boju biraju djevojke koje žele da se istaknu šminkom.
 
Crveni ruževi
 
Ako ste od onih koje otvoreno govore o strastima, seksu i sličnim temama, vi ste otvorene po pitanju novih iskustava, vjerovatno često odabirete upravo klasičnu, crvenu boju ruža. A i ovo je boja za sve žene koje se jednostavno žele da se osjećaju seksi i pune samopouzdanja, prenosi Kurir.rs.
 
Crni ruževi
Ako često birate tamne, pogotovo crne ruževe, vjerovatno ste od onih žena koje se ne boje da preduzmu rizik, uvijek ste otvorene, iskrene i direktne prema svima. Crni ruževi su i te kako hrabar i odvažan odabir, a žene koje se odluče za njih su takođe sve to, pa onda još i malo više.
 
Takođe, s ovim ženama je možda najbolje ne ulaziti u rasprave jer će vrlo vjerovatno uvijek da pobjede.
 
 Ljubičasti ruževi
Djevojke koje izaberu ljubičaste boje ruževa često su nevjerovatno slobodnog duha i uvijek traže neke nove avanture, putovanja, iskustva… Ljubičasta je takođe boja za one koji su u potrazi za samima sobom i koji sebe žele bolje upoznati, a kod onih koje ih odabiru odaju dojam slobode i nesputanosti.

Ne propustite