Ovako nešto je NEČUVENO: Saša Popović ZABRANIO Ani Sević i Darku Laziću jednu stvar

Show
Ovako nešto je NEČUVENO: Saša Popović ZABRANIO Ani Sević i Darku Laziću jednu stvar
.
Ana Sević i Darko Lazić pojavili su se na snimanju Grandove emisije, a sa njima je bila i četvorogodišnja kćerkica Lorena. Sve vreme su se smješkali, razgovarali, čak su se i prigrlili.
Dok se uveliko priča o njihovom razvodu, bračni par je došao u studio na Košutnjaku u pratnji dadilje sa kćerkicom Lorenom i nisu skidali osmijeh sa lica.
 
 Ušli su na sporedni ulaz studija jer su isprva htjeli da izbjegnu znatiželjne poglede.
 
Iako se šuška da je Darko od rastanka sa Anom imao više djevojaka, te je nedavno viđen u društvu hrvatske pjevačice Olivere Matijević, za koju mediji pišu da mu je nova ljubavna avantura, dolazak sa Anom Sević u javnost ponovo je pokrenuo pitanje njihovog pomirenja.
 
 Njih dvoje su čak želeli da daju zajedničku izjavu.
 
 - Nema problema, daću vam izjavu, vi radite vaš posao i ja to razumijem. Čekam Anu da se spremi za snimanje, tu smo sa kćerkicom. Možemo vam samo dati zajedničku izjavu, tako smo se dogovorili - rekao je za Blic pjevač Darko Lazić.
 
 
Međutim, odustali su od te namjere nakon što ih je tako posavjetovao direktor Granda.
 
 - Nikakve izjave nećete dobiti, javnost će sve saznati nakon emitovanja emisije, a to će biti za dvije nedjelje - rekao je Saša Popović.
 
 
Kada se Ana spremila, ona i Darko su sjeli sa Sašom Popovićem i sve troje su raspoloženo ćaskali, a kćerkica Lorena je u Darkovom krilu igrala igrice na telefonu.
 
Njih dvoje su sve vrijeme pričali i djelovalo je kao da se nisu ni razveli i da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.
 
 Poslie razgovora, Darko i Ana su ustali i zajedno pozirali fotoreporterima, bili su nasmijjani i Darko je u jednom trenutku čak i prigrlio Anu.
 
Tome u prilog idu i nedavna saznanja Blica da su se Ana Sević i Darko Lazić dogovorili da ostanu u braku, ali da žive na različitim adresama.
 - Zapravo je Ana bila ta koja je saopštila Darku da se neće razvesti od njega i da ne pristaje na sporazumni razvod braka. Kada je malo bolje razmislila, shvatila je da ona, kako god da se dogovore tokom brakorazvodnog postupka, neće imati finansijsku sigurnost. Ukoliko bi se sudski razveli, sud bi odredio alimentaciju koju bi Darko plaćao i to bi bilo sve što bi dobijala, ovako je svijesna da će Lazić svaki čas da im daje novac. Ono što joj takođe ne ide u prilog jeste to što Darko oporezuje samo novac koji dobije za tezgu, ali ne i bakšiš koji je često veći od zarade. U tom slučaju alimentacija ne bi bila procentualno srazmjerna stvarnoj zaradi pjevača - objašnjava naš izvor, i dodaje:
 
 
- Ne znam kako je ona to njemu predložila i predstavila, ali je on na to pristao. Njih dvoje će živjeti odvojeno. Neformalno će biti razvedeni, ali će pred zakonom i dalje biti muž i žena. Njih dvoje su inače izgladili odnose i sada se češće čuju.
 
 Podsjećamo, početkom godine objavljen je snimak na kom se vidi da pobjednik Zvezda Granda povlači crtu, a zatim bijeli prah utrljava na desni. Nakon toga par je objavio da se razvodi.

Ne propustite