E buraz, kako se na španskom kaže abortus?

E buraz
E buraz, kako se na španskom kaže abortus?
.

E buraz, kako se na španskom kaže abortus?
--

10 RIJETKIH VRSTA PASA ! (SKROLAJTE DA VIDITE PREDIVNE VRSTE PASA)

spanskiabortus

 

10 RIJETKIH VRSTA PASA ! (SKROLAJTE DA VIDITE PREDIVNE VRSTE PASA)

Norveški Lundehund

1

Norveški Lundehund znači “puffin pas”. Uzgojene su i držane za lov lignja na strmim brdima i stijenama. Poput svih drugih pasa, pametni su i energični; ali kontradikcija leži u njihovim šapama, imaju 6 prstiju u jednoj kandži.

Američki Foxhounds

2

Nemojte ga miješati. Američki i engleski lovci nisu ista stvar. Američki rođaci su slabiji od engleskih kolega. Posebno su bili uzgojeni na američkom teritoriju, prelazeći engleske i francuske liske.

 

Pas za lov na vidre

3

Skupni Otterhounds pripadaju i engleskoj zemlji. Njihova dužina je duža od njihove visine, što ih čini jedinstvenim među psima zajednice. Osim što ga čini jedinstvenim, ovaj oblik tijela omogućuje da polako hoda na velike udaljenosti.

 

Švedski Vallhund

4

Ova vrsta je od velike vrijednosti kada je u pitanju praćenje i skrbništvo. Brzi su, poslušni i atletski. Njihove boje se neizmjerno razlikuju s pravednom varijancijom u obliku repa, od blago krivog do potpuno zakrivljenog. Vallhundovi imaju dosta istorije, koji se vraćaju hiljade godina u vrijeme Vikinga, pa stoga nadimak “Viking psi”.

 

Bedlington Terriers

5

Često se pogrešno shvaća kao janje zbog svoje kovrčave i vunaste vanjske kože, bedlington terrieri su iznenađujuće više atletski od ostalih pasmina. Oni su izvorno bili uzgojeni za trke i druge sportove.

 

Finski Spitz

6

Finski Spitz nalikuje na lisicu u svom izgledu. Imaju podignute uši, gustu kožu i grmlje na repu. Boja njihovog krzna razlikuje se od blijedog mede i dubokih bobica. Njihova istorija ide pet hiljada godina natrag.

 

Catahoula Leopard Psi

7

Izvorno potiče iz Louisiane (SAD), ovi su psi višestruki s teksturama na svojoj koži. Njihovo ime dolazi iz pokrajine Catahoula u Louisiani, gdje su ti psi najprije bili uzgojeni i šireni. Ljudi su ih držali u njihovoj kući.

Engleski Foxhounds

8

Američki lisičar podrijetlo vuče od dviju europskih pasmina – engleskog lisičara, dovedenog u SAD 1650-ih, te francuskog velikog plavog gaskonjskog goniča. Prvi veliki ljubitelj ove pasmine bio je George Washington koji je i polegao temelje daljnjeg razvitka pasmine. Riječ je o jednoj od najstarijih američkih pasmina, a kao lovačka pasmina postao je omiljen zbog njuha, brzine i izdržljivosti – nadmašio je svojeg engleskog rođaka.


Bruxelles Bjeloglavi

9

Mali rast pas 26-32 cm u grebenu. Boja - vatrena crvenokosa, dozvoljeno chërnaya masku. U ovom trenutku, oni mogu biti sigurno uključen u popis „najrjeđih pasmina pasa”, budući da je nakon Drugog svjetskog rata u Belgiji, nisu nestali. Sada je pasmina postupno oživljavanje.

Pas prekriven dugom, gustom kosom, imavrlo izražajne oči. Bruxelles Bjeloglavi je vrlo pametan - oni osjećaju dobro raspoloženje vlasnika, a oni znaju kako se ponašati u određenoj situaciji. Ovi psi su pravi diplomata - oni su lako dobiti zajedno sa svim ljudima u kućanstvu, a može čak i sprijateljiti s mačkama.

Bruxelles Bjeloglavi pun samopouzdanja, su tvrdoglavi i svojevoljni. Dakle, u obrazovanje pridëtsya vam pokazati dovoljno strpljenja i ljubavi.

Kineski Crested pas (rijetka pasmina)

10

Neobična pojava ove vrste odmah privlači pozornost. Ovaj mali rast pas 23-35 cm, a težina od 2-6 kg, a većina njih gotovo da nema dlake na tijelu. Postoje tri vrste kaputa:

Pauderpuf. Meka pokriva cijelo tijelo, dovoljno dugi kaput. Ali, to je najrjeđi pas na pasminu, kao i kineski šiljat s obilnom vune plašta sastaju rijetko.
Pramen. Bogata dlaka je prisutan na rep, vrat, glava i uši, postoje individualne dlake na tijelu. Najčešći tip.
Bez dlake pasa. Pas nema kaput, mala količina vune može biti prisutan oko lopatice ili na vrhu stražnjih šapa.

 

Ne propustite