NAKON POTRESNIH VIJESTI EMINA SE SKLONILA IZ JAVNOSTI: Evo ko je tješi i gdje provodi dane poslije razvoda!

Show
NAKON POTRESNIH VIJESTI EMINA SE SKLONILA IZ JAVNOSTI: Evo ko je tješi i gdje provodi dane poslije razvoda!
.

Pop pjevačica Emina Jahović nakon priznanja da se razvodi od supruga Mustafe Sandal odlučila je da se malo povuče iz medija i vrijeme provede s članovima svoje porodice u Novom Pazaru. Oni je teše u teškim trenucima i bodre da hrabro nastavi život sama.

Emininu majku Seniju i brata Mirsada pogodio je bračni brodolom njihove miljenice, ali im je njena sreća najbitnija i trude se da joj olakšaju životnu fazu kroz koju trenutno prolazi.

"Dok se ne završi brakorazvodna parnica s Mustafom, Emina je riješila da vrijeme provodi sa svojim voljenima u Novom Pazaru, odakle potiče. Emotivni krah nadoknađuje porodičnom ljubavlju i toplinom i trudi se da što manje razmišlja o svom braku koji je pukao poslije deset godina, a u tome joj pomažu i brat i majka koji se trude da je razvesele, da joj skrenu misli s teških tema, a kad klone duhom, tu su da je najiskrenijim savjetima podignu i ohrabre. Pjevačica je fokusirana na poslovne obaveze i na promociju novog albuma koji je izdala u januaru ove godine, a stres koji je doživjela zbog razvoda liječi u teretani. Emina je oduvijek bila pobornik zdravog i sportskog života, a sada joj vježbanje pomaže i da se bolje osjeća u teškim trenucima", za srbijanske medije navodi izvor koji je skoro svakodnevno u kontaktu s pjevačicom, i dodaje da su u Novom Pazaru i sinovi s njom, prenosi Kurir.rs.

Kako se već pisalo, Emina će od razvoda zaraditi milione. Iako su ona i Mustafa potpisali predbračni ugovor, njihovi advokati će se dogovoriti da Mustafina još uvijek zakonita supruga dobije odgovarajući deo imovine koju je stekao.

 

Ne propustite