UŠAO U HISTORIJU: Ovo je trenutno najsretniji čovjek u Srbiji!

Zanimljivosti
UŠAO U HISTORIJU: Ovo je trenutno najsretniji čovjek u Srbiji!
.

Najveći dobitak u historiji igara na slot aparatima u Srbiji, u iznosu od nevjerovatnih 10 miliona dinara (cca. 165.000 KM), osvojio je jučer konobar B.M. (38) u Admiral Slot klubu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a u Beogradu.

NOVOMATIC mašina donijela je sretnom dobitniku, koji redovno okušava sreću na slot aparatima, neočekivani iznos.

Stalni sam igrač u slot klubu Admiral, volim osjećaj adrenalina i to me ispunjava. Igre na sreću su postale sastavni deo mog života, još prije mnogo godina. Ne prođe nedjelja a da bar dva puta ne svratim u kazino. Volim da igram sve, a ovog puta sam izabrao igru “Lord of the Ocean” i igrao ruku od 200 dinara, pa sam odlučio pet krugova da odigram s rukom od 2.000 dinara, i tada sam dobio bonus krugove. Onda se desila magija, u bonusu su mi se pojavili svi simboli Lorda i dobio sam maksimalni mogući dobitak na mašini, nevjerovatnih 10 miliona dinara! To je onaj osjećaj za kojim sam tragao, to je bio cilj zašto sam neumorno i s puno strasti a bez razočarenja, ponovo dolazio u moje omiljeno mesto. To sam cio život čekao – uzbuđeno prepričava sretni dobitnik, piše ddl.rs.

slika

Kada se dogodilo čudo, dobitnik nije mogao da povjeruje, imao je osjećaj kao da se to dešava nekom drugom.

Još uvijek ne mogu da vjerujem da sam dobio toliko novca. Ne mogu da opišem taj trenutak, preplavile su me emocije, nevjerica, počeo sam da se tresem i da skačem od uzbuđenja – kaže sretni dobitnik kome je jedan trenutak promijenio život, a svi koji su se našli u Admiral Slot klubu u tom trenutku, ostali su u čudu.

Naime, dobitnik koji radi u jednoj beogradskoj kafani, prilikom povratka s posla u večernjim satima, kao i uobičajeno, htio je da opet okuša sreću.

Iako sam potajno želio da osvojim dobitak, negdje u dubini duše mislio sam da to meni neće da se dogodi, da nisam te sreće. Ipak, iznova sam pokušavao jer mi je osim toga da mogu da se obogatim bilo i zabavno. Uvijek sam govorio sebi: “Hajde da se zabavim, pa i ako ne dobijem, makar sam probao”. Kad ono, dogodilo se čudo. Zamislite deset miliona dinara! Do jučer sam imao kao i svaki običan čovjek, ali sada mi je financijsko stanje itekako stabilno, a pored toga ušao sam i u historiju, zbog čega mi je posebno drago – i dalje pod adrenalinom priča konobar.

Svoju sreću, dobitnik je želio da podijeli s najbližima, te je prvo pozvao brata da mu se pohvali.

dobitak-arena-2

Odmah sam pozvao brata da mu kažem za dobitak, ali mi u prvom trenutku nije vjerovao. Kaže – ma gdje će tebi da dođe deset miliona, sam si govorio da nema šanse da dobiješ. Ni roditelji mi nisu vjerovali. Kada sam im svima objasnio šta se dogodilo svi su bili u šoku. Od sada definitivno vjerujem u sreću. Savjetujem svima da ne budu nepovjerljivi kao što sam bio ja, nego da probaju, jer to što mogu da izgube je ništa u odnosu na ono što mogu da dobiju. Mojim podstanarskim danima je došao kraj, od dela novca kupit ću stan, a za ostalo ćemo vidjeti – priča s osmjehom sretni dobitnik.

Da je ovaj dobitak raritet u igrama na slot aparatima potvrđuju i zaposleni u Admiralu.

 

MAKSIMALNI MOGUĆI DOBITAK!

Objavu dijeli Admiral Slot Club (@slotclubadmiral)

U historiji igara na slot aparatima u Srbiji, nikada se nije dogodilo da neko dobije najveći dobitak. Drago nam je da je dobitak osvojen baš kod nas. Čestitamo dobitniku i želimo mu još mnogo sreće u igrama na našim aparatima – kažu iz Admiral Slot kluba.

Ne propustite