Zbog najave snijega izdane preporuke građanima HNŽ-a

Objavljeno:23.02.2018 - 17:55
A A A Times Arial

Zbog najava o pogoršanju vremenskih prilika i obilnijih snježnih padalina za predstojeći vikend i idući tjedan u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, svim pravnim i fizičkim osobama izdane su preporuke za hitno poduzimanje preventivnih mjera zaštite i spašavanja od snježnih padalina i niskih temperatura.

Odsjek civilne zaštite Grada Mostara poziva sve građane da daju svoj doprinos u čišćenju snijega ispred svojih kuća i ulaza u zgrade te nogostupa pored škola.

Građani i vlasnici poslovnih objekata pozvani su da u skladu s Odlukom o komunalnom redu pristupe sigurnom uklanjanju ledenica i snijega s krovova i nadstrešnica zgrada.

Također, korisnici poslovnih zgrada trebaju pristupiti sigurnom uklanjanju snijega i ledenica s krovova i nadstrešnica zgrada koje koriste, upozoravaju iz Odsjeka civilne zaštite Grada Mostara.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH za predstojeći vikend i idući tjedan u Hercegovačko-neretvanskoj županiji očekuje se pogoršanje vremenskih prilika koje će biti praćene obilnijim snježnim padalinama te padom temperature zraka.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!