JOŠ JEDAN SKANDALI NA BEOVIZIJI: Svima nam je promakao ovaj detalj, a o njemu će se još dugo pričati

Show
JOŠ JEDAN SKANDALI NA BEOVIZIJI: Svima nam je promakao ovaj detalj, a o njemu će se još dugo pričati
.

 

Beovizija posljednjih dana glavna je tema. 

Ko bi se setio da Maja Nikolić ima veze sa Moćnim rendžerima? Scenski nastup podsjetio je "Newanju" sa Instagrama na prvu sezonu tinejdž serije o pet super heroja.

"Kada dva astronauta otvore kontejner, u svijet puštaju neviđeno zlu vješticu Ritu Odurnu koja je u tom kontejneru bila zarobljena 10.000 godina. Dalji scenario znate, samo sada ubacite Maju u čitavu priču i eto urnebesne parodije. U stvari, ne treba nam parodija, to smo gledali uživo." 

maja1

Iako je Maja Nikolić važila za favorita Beovizije, ona je završila takmičenje pri dnu ljestvice.

Uprkos tome što je rekla da se neće nervirati oko plasmana, ona je iznijela optužbe na račun pobjednika Sanje Ilića i njegove grupe Balkanika.

“Sada je bitno da svi navijamo za Srbiju i važno je da Srbija pokaže da može ponovo da pobijedi na Evroviziji. To što nisam dobila nijedan jedini glas od stručnog žirija je dokaz koliko sam zapravo… Mislim, zar treba da vam kažem?”, rekla je Maja okupljenim novinarima nakon završenog festivala i nastavila:

“Ne mislim da je namješteno, ali mislim da vi novinari sve znate šta se ovde dešava, ali još jednom ponavljam da je važno da Srbija prođe barem u finale. Vama novinarima treba da bude jasno sve ono što smo pričali, svima vama treba da bude jasno zašto nisam dobila nijedan glas i kako je sve ovo toliko očigledno.”

Ne propustite