SPAS ZA MUŠKARCE: Ovo je najbolji lijek za prostatu na svijetu!

Porodica i zdravlje
SPAS ZA MUŠKARCE: Ovo je najbolji lijek za prostatu na svijetu!
.

Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom a velika je vjerovatnoća da će ih svi doživjeti ukoliko dočekaju poznu starost. U zadnje vrijeme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomjera.

Vrbovica je po ovoj svojoj namjeni poznata već par stotina godina ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo aktuelizirala najčuvenija narodna vidarka iz Austrije Maria Treben čije su knjige prodane u preko 10 miliona primjeraka. Marija Treben izliječila je lično na hiljade pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku.

vrbovica3

Recept:

Pronađite vrbovicu , postoji više vrsta a kao ljekovite za prostatu mogu se koristiti:

Ružičata vrbovica (Epilobium roseum), sitnocvjeta vrbovica ( Epilobium parviflorium) , planinska vrbovica (Epilobium montanum), tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum) , brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum), alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium) te močvarna i šljunkovita vrbovica.

Punu čajnku kašiku osušene ili svježe biljke poparite u 2 dcl vrele vode. Ostavite da odstoji 5-10 minuta , izvadite travu a čaj popijte. Čaj se pije dva puta na dan i to ujutro na tašte i navečer pred spavanje.

Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko sedmica.

Ne propustite