CRNOGORAC U SRETNOJ VEZI: Zavela ga je 9 godina starija Hrvatica, upoznali se na snimanju serije!

Show
CRNOGORAC U SRETNOJ VEZI: Zavela ga je 9 godina starija Hrvatica, upoznali se na snimanju serije!
.

Muška strana ove priče je jučer napunila 28 godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najuspešnijih crnogorskih glumaca mlađe generacije. Ali i miljenikom ženske publike koji je, na žalost njegovih obožavateljki, potpuno osvojen.
61386816-jelena-percin-i-momcilo-otasevic

Lijepi Momčilo kog smo gledali u glavnoj ulozi u filmu "Led" kao i u serijama "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", zapao je za oko mnogim pripadnicama ljepšeg pola. I to primijećivanje se desilo ekspresno.

Kada biste pogledali liste najatraktivnijih muškaraca pravljenih u poslednjih nekoliko godina, na svakoj od njih biste našli Momčilovo ime.

Njegov ime i to dve godine unazad pronalazite i u divnoj ljubavnoj priči sa hrvatskom koleginicom Jelenom Perčin. Devet godina starija glumica i poznati Cetinjanin u početku su svoju vezu skrivali. A zbog te tajanstvenosti bili su još zanimljiviji javnosti u regionu. A onda su vremenom riješili da istupe kao par.

Jelena i Momčilo upoznali su se prije šest godina na snimanju serije "Zora dubrovačka", a varnice među njima desile su se na snimanju serije "Kud puklo da puklo" prije dvije i po godine.

61465765

Veliku pompu su izazvali nedavno u Hrvatskoj kada su se pojavili na svečanosti u Zagrebu i kada je Jelena tom prilikom pokazala zaobljeni stomačić.

Krenula su odmah nagađanja da poznati par čeka dijete. Glumica iz braka sa bivšim suprugom ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćerku Loti (8,5).

Ne propustite