Oni će predstavljati Srbiju na Euroviziji u Portugalu

Show
Oni će predstavljati Srbiju na Euroviziji u Portugalu
.

Sinoć je na izboru za pjesmu Beovizije pobjedila grupa Balkanika sa pjesmom „Nova deca“. Sanja Ilić će rame uz rame sa ove dvije ljepotice predstavljati našu zemlju na Evroviziji u Portugalu, a jedna od njih karijeru je počela u svijetu modelinga. 

Nevena Stamenković i Danica Krstić sinoć su osvojile simpatije publike odličnim glasom i stasom, a ono što mnogi ne znaju je da je jedna od njih karijeru počela kao model.

Nevena Stamenković, prelepa Novosađanka anđeoskog glasa, u Balkanici je od 2009. godine, ali početak karijere vezuje za „Izbor za Miss YU 2005. godine“ kada je proglašena za najharizmatičniju djevojku. Na samom izboru za Miss je pjevala i tako osvojila sve simpatije publike i žirija. Zbog njenog vedrog duha, večitog optimizma i osmijeha koji ne skida sa lica, želje da pomogne svakom kome je pomoć potrebna i da se uvijek „nađe pri ruci“, dobila je i titulu „Miss personality“.

Druga članica grupe „Balkanika“ je Danica Krstić, koja je već sa sedamnaest godina došla u grupu “Sanja Ilić & BALKANIKA”.


Uz Sanju Ilića i Mladena Vukića, ove dvije mlade i talentovane pjevačice predstavljaće našu zemlju u Portugalu, a nama ostaje jedino da im poželimo veliki uspjeh.

Ne propustite