" Sine, odričemo te se zbog Prlje" MLADEN VULETIĆ OSTAO BEZ PODRŠKE MAJKE I OCA

Show
" Sine, odričemo te se zbog Prlje" MLADEN VULETIĆ OSTAO BEZ PODRŠKE MAJKE I OCA
.

Roditelji učesnika „Parova“ poslali pismo u kojem mu poručuju da ne žele da čuju za njega zbog veze sa starletom Ninom, koja je ostavila majku kad je bila bolesna

Mladen Vuletić ostao je bez podrške porodice zbog djevojke Nine Prlje. Njegovi roditelji javno su ga se odrekli i poslali mu poruku da više ne računa na njih.

Otkako je u vezi s beogradskom starletom, Mladenova porodica ne želi, bar kako stoji u poruci koju su poslali, da čuje za njega.

- Ovim putem želimo da se javno odreknemo svoga sina Mladena Vuletića, i to zbog Nine Prlje. Ona nije prigodna djevojka za njega, prvenstveno jer je svoju majku napustila kada je bila bolesna. Ne želimo više da čujemo za njega, a on neka se za sve što mu treba obrati Nini, njenom dečku i njenoj mami. Bruka nas, on nije pravi muškarac, nema karakter - stoji u poruci koja je Mladena šokirala.

- Ne mogu da vjerujem da su oni to napisali. Pa čuo sam se s majkom i ocem prije sat vremena. Sve je bilo u redu. Nije bilo zamjerki. To se neko šalio s vama. Ili je možda moja sestra poslala tu poruku. Biće da je ona, jer se uvijek mješa u moje veze - rekao je Mladen, a njegova bivša djevojka Branka Okuka je ovu priču podržala.

Ljut na bivšu djevojku

- To je njegova sestra poslala, sigurno. Dobra sam s njom i čule smo se prije ulaska u „Parove“. Rekla mi je da prenesem Mladenu neke poruke, ali ja nisam htjela sve da mu kažem jer nije moja stvar - rekla je ona.


Mladen se naljutio na Branku i rekao da nema potrebe da šuruje s njegovom sestrom, a potom osuo paljbu po njoj.

- Mojoj sestri bih rekao da se ne mješa u moj život. Ja njoj muža nisam birao niti sam bilo šta rekao za njega, neka se ne mješa ni ona u moj izbor - prokomentarisao je Mladen.

Ne propustite