PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON PROSIDBE: Evo kako su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović proslavili vjeridbu

Show
PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON PROSIDBE: Evo kako su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović proslavili vjeridbu
.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prvi put su se pojavili u javnosti nakon romantične prosidbe

Porodica Živojinović organizovala je večeru na kojoj su se pojavili njihovi brojni prijatelji i kolege, a sve kako bi proslavili vjeridbu Filipa i Aleksandre.

Budući supružnici tada su se prvi put pojavili u javnosti nakon romantične vjeridbe koja se odigrala u Americi, a iako su bili nasmijani i vidno srećni, za medije nisu željeli da komentarišu previše.

pr1

- Super se osjećam - kratko je prokomentarisala nasmijana buduća gospođa Živojinović u emisiji Exkluziv, dok je njen izabranik na pitanje kako je protekla vjeridba takođe imao kratak odgovor:

- Sve je bilo super!

Ipak, Lepa Brena nije mogla da sakrije sreću, te je predstavnicima medija otkrila kako se osjeća nakon sazanja da se u njihovoj porodici priprema veliko veselje:

- To je jedna divna vijest, mi smo srećni i zadovoljni i podržavamo ih. Ne znamo kada će biti svadba, ali možemo da kažemo da će biti veoma svečano i veličanstveno - rekla je Brena, a zatim se pridružila brojnim prijateljima i članovima porodice koji su došli da zajedno sa njima proslave ovaj važan korak za Aleksandru i Filipa.

pr1

Među zvanicama našli su se Frano Lasić, Bata Kovač, Aleksa Jelić, Aco Pejović, ali i suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, koji broji dane do porođaja svoje drage. Ipak, nije bio raspoložen da sa predstavnicima medija podijeli informacije o tome kako se osjeća njegova supruga koja će ovih dana na svet doneti svoje drugo dijete.

filip

Ne propustite