Njihovom braku došao kraj: Proslavili su posljednje zajedničko Valentinovo i sutradan objavili razvod

Show
Njihovom braku došao kraj: Proslavili su posljednje zajedničko Valentinovo i sutradan objavili razvod
.

Dan nakon Dana zaljubljenih javnosti su objavili da je njihovom braku došao kraj.
 
Riječ je o glumačkom paru Jennifer Aniston i Justinu Therouxu koji su ipak proslavili svoje posljednje zajedničko Valentinovo.
 
"Vidjeli su se na Valentinovo u Los Angelesu i odlučili da će sutradan zajedno objaviti vijest o razvodu. Justin je doletio privatnim avionom kako bi vidio Jennifer posljednji put", ispričao je izvor blizak paru za časopis People.

Jennifer je htjela što duže skrivati vijest od javnosti, dok je Justin htio što prije objaviti razvod da može nastaviti sa svojim životom, navodi časopis.
 
Iako su zajedno proveli Valentinovo, Justin je propustio Jenniferin rođendan koji je bio tri dana prije, 11. veljače, što je potaklo i prve glasine o njihovom razvodu.
 
"Jennifer se nadala da će Justin ipak doći na njen rođendanski tulum kako se ljudi ne bi pitali zašto ga nema, no to nije njegov stil," otkrio je isti izvor. 

Jennifer i Justin zajedno su proveli 7 godina, a vjenčali su se u kolovozu 2015. godine u tajnosti. Odluku o razvodu navodno su već donijeli prošle godine , a posljednjih nekoliko mjeseci nisu provodili puno vremena zajedno. 
 fot3
Inače, otkad je započela vezu s naočitim Justinom, počele su priče kako dotični ima dugu povijest iskorištavanja slavnijih i bogatijih žena radi novca i slave, no Jennifer nikada nije komentirala takve napise.
fot1

 
S druge strane, prije slavne "Prijateljice", glumac, producent i scenarist bio je čak 11 godina u vezi s holivudskom stilisticom Heidi Bivens, a šuška se kako ju je neko vrijeme i varao s Jennifer.
 fot2
Jennifer je ovo drugi propali brak, a internet je sada uvjeren da će se pomiriti s bivšim, Bradom Pittom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2005. godine.

Ne propustite