ONA JE BOMBA: Za pjevačicom uzdisala cijela bivša Jugoslavija, evo kakva je zavodnica bila (FOTO)

Show
ONA JE BOMBA: Za pjevačicom uzdisala cijela bivša Jugoslavija, evo kakva je zavodnica bila (FOTO)
.

Vesna Zmijanac (61) bila je prava mačka! U jeku svoje popularnosti važila je za najveću sek*-bombu bivše Jugoslavije. Upravo zbog toga što je bila simbol sek*epila srpske estrade, folkerka je imala potrebu da svoje golo tijelo pokazuje široj javnosti.

Kad god bi se fotografisala naga za naslovnu stranu nekog časopisa, o tome se danima pričalo.

Nemoralna

Kurir je došao u posjed pjevačicine fotografije od prije više od 35 godina. Vesna je u toplesu pozirala za poster u jednom nedjeljniku. Zgodna brineta s golim grudima raspametila je naciju.

ves

Svojim fizičkim izgledom i provokacijom privlačila je muškarce, dok je kod žena izazivala ljubomoru. U tom periodu kružile su razne priče na račun njenog slobodnijeg ponašanja i skidanja u javnosti, pa su je mnogi smatrali nemoralnom pjevačicom. Međutim, Vesnu takve spekulacije nikad nisu pogađale, već se ona u inat svima još više golitila.


Izgled boli glava


- Bila sam sek*-bomba. Kako sam izgledala, kad se samo sjetim... Za mnom su, bre, uzdisali svi muškarci. Zašto se ne bih skidala kad imam šta da pokažem?! A i ljudi su mi vidjeli grudi još kad su me paparaci hvatali, i sad me hvataju. Uvijek sam bila vesela i nasmijana. Izgledala sam boli glava - rekla je svojevremeno Vesna.

Ne propustite