KRALJICA IMA STRIKTNO PRAVILO: Sve žene iz kraljevske porodice moraju NOSITI OVO u javnosti!

Zanimljivosti
KRALJICA IMA STRIKTNO PRAVILO: Sve žene iz kraljevske porodice moraju NOSITI OVO u javnosti!
.

Bez tog modnog dodatka bolje je da ni ne izlaze

Poznato je da britanska kraljevska obitelj živi po striktnim pravila i da tih pravila ima poprilično mnogo. Klanjanje je obavezno, dva nasljednika ne smiju putovati zajedno, Kraljici se nikada ne okreću leđa i slično.

Manje očita pravila su, primjerice, da češnjak nije dozvoljen u palači, Kraljica svojom torbicom šalje tajne signale te kraljevske brade moraju biti paralelne s tlom. Što se tiče odijevanja, sve je jasno: stil mora biti skroman, neupadljiv, a sve žene iz kraljevske porodice ne smiju u javnost bez – prozirnih najlonki, navodi Marie Claire.
Kate ima poseban trik protiv klizanja cipela sa stopala


“Nikada nećete vidjeti pripadnicu kraljevske obitelji bez najlonki. Mislim da je to jedino postojano pravilo koje Kraljica zahtijeva”, izjavila je stručnjakinja za kraljevska pitanja Victoria Arbiter.

Često se događa da cipele znaju spadati sa stopala zbog glatkih najlonki, ali Kate Middleton ima jedan trik protiv ovog problema. Puno puta je viđena kako trči za svojim mališanima ili igra kriket u najlonkama, a njezine cipele nisu joj se ni u jednom trenutku odvojile od stopala.

Kate nosi posebne John Lewis najlonke s neklizajućom podlogom na donjem dijelu stopala, a koštaju svega pet funti, odnosno oko 50 kuna. To i nije tako puno s obzirom na njihovu praktičnost, zar ne?

Ne propustite