ŽELE SVADBU O KOJOJ ĆE SVI PRIČATI: Evo šta su Brena i Boba rekli za NOVAC koji će biti uložen u vjenčanje Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović!

Show
ŽELE SVADBU O KOJOJ ĆE SVI PRIČATI: Evo šta su Brena i Boba rekli za NOVAC koji će biti uložen u vjenčanje Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović!
.

Najstariji sin u domu Živojinovića Filip zaprosio je svoju dragu, pjevačicu Aleksandru Prijović, dijamantskim prstenom usred Majamija.

Bilo je očekivano da će ove godine Filip ozvaničiti vezu s dugogodišnjom partnerkom Aleksandrom, a sin Bobe Živojinovića odlučio je da prosidba bude daleko od porodice i medija. Naime, nekoliko minuta nakon što joj je dragi stavio prsten na ruku, pevačica Aleksandra Prijović obavijestila je sve pratioce na društvenim mrežama da je upravo vjerena i pohvalila se skupocjenim prstenom na ruci.

- Filip je još u Beogradu znao da će je vjeriti i sve je spremio i planirao. Romantično veče je iskoristio da Aleksandru pita pristaje li da se uda za njega. Nisu izostali osmjesi, zagrljaji i suze, a odmah nakon što je izgovorila “da”, pjevačica i Živojinović su obavijestili svoju porodicu da se uskoro spreme za svadbu i veselje koje će biti veliko i raskošno - priča  izvor srbijanskog Blica blizak porodici Živojinović.

- Boba, ali i Brena za svog najstarijeg sina žele da naprave veliku svadbu koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati. Ne žele da štede ni dinara i odmah su im rekli da je budžet njihova briga i da mladenci ne treba da se opterećuju o detaljima, već da se opuste i uživaju u pripremama. Zbog prirode Aleksandrinog posla ostalo je da se precizira tačan datum, ali svi bi voleli da svadba bude što prije - dodaje izvor, piše Blic.

Ne propustite