Pjevačica ne spava zbog jezivih prijetnji da će završiti kao Jelena Marjanović, muž unajmio tjelohranitelje da čuvaju Anabelu

Show
Pjevačica ne spava zbog jezivih prijetnji da će završiti kao Jelena Marjanović, muž unajmio tjelohranitelje da čuvaju Anabelu
.

Anabela je svjesna da su oni u stanju da naprave svašta. Pjevačica Anabela Atijas proteklih nekoliko nedjelja živi u strahu za svoju bezbijednost jer joj fanovi Kristine Kije Kockar prijete da će završiti kao tragično nastradala Jelena Marjanović, pa je od skoro obezbjeđenje prati u stopu! Naime, iako je Anabela slučaj prijavila tužilaštvu, pjevačicin suprug Andrej Atijas je riješio da stvar uzme u svoje ruke.

“Anabela noćima ne može da spava zbog svakodnevnih prijetnji. Ona je dobila na desetine poruka u kojima piše da će joj zapaliti kuću, da joj se sprema otmica, ali i da je čeka sudbina Jelene Marjanović. Andrej je takođe uznemiren, a budući da često zbog poslovnih obaveza putuje, odlučio je da unajmi obezbjeđenje”, kaže izvor blizak porodici Atijas i dodaje da pjevačica strahuje i za svoje kćerke Ninu i Blankicu.

“Momci iz obezbjeđenja su sve vrijeme uz Anabelu, a budući da je Nina na školskom raspustu i da najviše vremena provodi na igralištu ispred zgrade, pjevačica je odlučila da ništa ne prepušta slučaju, pa je i ona pod stalnim nadzorom”, kaže anonimni izvor i navodi da pjevačicin suprug ne žali para kada je mir njegove supruge u pitanju.

– Iako dvadesetčetvoročasovno obezbjeđenje košta papreno, Andreju nije žao da ga plaća. On je Anabeli rekao da će je čuvati sve dok ne bude sigurna da se osjeća bezbijedno, a budući da još nije došla sebi i da prijetnje ne prestaju, sigurno je da će pjevačica nastaviti da bude pod nadzorom”, kaže izvor i navodi da se Anabela nada da će istražni organi uskoro saslušati one koji joj šalju prijeteće poruke.

“Anabela je ozbiljno shvatila svaku riječ koju je pročitala u porukama, i to zato jer je i sama bila u rijalitiju i dobro zna koliko fanovi mogu da budu fanatični. Ni u jednom trenutku joj ništa nije bilo smiješno, a s obzirom na to da Kija ima veliki broj fanova, koji su dobro organizovani, Anabela je svjesna da su oni u stanju da naprave svašta”, uvjerava izvor i zaključuje da pjevačica strahuje šta će biti sa Lunom kada napusti „Zadrugu“.

“Kada napusti rijaliti, Luna će se vratiti svojim svakodnevnim obavezama, a Anabela se plaši da li će njena kćerka moći mirno da šeta gradom. Baš iz tog razloga je i odlučila da čitav slučaj prijavi policiji, kako ne bi došla u situaciju da naknadno popravlja stvari”, zaključio je izvor.

Podsjećamo, Anabela je javno branila svoju kćerku, koja je odmah po ulasku u rijaliti „Zadruga“ otpočela ljubavnu vezu sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem. Pjevačica je isticala da njena kćerka nije učinila ništa loše, jer je ona slobodna djevojka.

(Alo.rs)

Ne propustite