Zivka je non-stop i šalje skupocjene poklone: EVO KOJI SRPSKI POLITIČAR PROGANJA RADU MANOJLOVIĆ

Show
Zivka je non-stop i šalje skupocjene poklone: EVO KOJI SRPSKI POLITIČAR PROGANJA RADU MANOJLOVIĆ
.

Za Radom Manojlović totalno je odlijepio jedan vrlo moćan političar (ime i prezime poznato redakciji), koji po svaku cijenu želi da je razdvoji od dečka Harisa Berkovića, ekskluzivno saznaje Kurir.

Taj moćnik je toliko navalentan da joj šalje skupocjene poklone, a odnedavno je počeo i da je proganja po nastupima.

Vratila darove

- Rada je jedna od omiljenih pjevačica naših političara. Svi je cijene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Vjerujte da njega ne zanima ni to što je u srećnoj vezi s Harisom, sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali prije pola godine na jednom privatnom veselju gdje je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je dala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav. Međutim, to njega nije spriječilo da joj se navalentno udavara - kaže naš dobro obavješten izvor i dodaje da je pjevačica poludjela kada je nedavno od njega dobila veoma skup poklon na kućnu adresu:

- Čim je vidjela od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji je bio na tezgi u inostranstvu, i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklon.

Ne propustite